22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialBăsescu, către un sponsor al Rapidului: Nu mai merg în Giuleşti pentru...

Băsescu, către un sponsor al Rapidului: Nu mai merg în Giuleşti pentru că v-aţi bătut, v-aţi dat foc

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis joi omului de afaceri Jean Valvis, unul dintre sponsorii echipei de fotbal Rapid, că nu va veni la meciul din sferturile Cupei României pe care formaţia din Giuleşti îl va disputa în cursul serii, cu Steaua, din cauza violenţei suporterilor, informează NewsIn.

„Nu mai vin pe Rapid de la meciul Steaua-Rapid, aduceţi-vă aminte, de când v-aţi bătut acolo…”, i-a spus Băsescu lui Valvis, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu investitorii străini.

„Şi astăzi în Cupă? Veniţi astăzi?”, a insistat Valvis.

„Nu, nu. V-aţi bătut acolo, v-aţi dat foc… De doi ani nu mai vin în Giuleşti”, a încheiat Băsescu schimbul de replici pe teme fotbalistice.

Totuşi, preşedintele a susţinut un lucru inexact atunci când i-a spus sponsorului rapidist „v-aţi dat foc în urmă cu doi ani”.

Cel mai probabil, şeful statului a confundat incidentele de la meciul Rapid-Steaua din anul 2008, întrerupt pentru că arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu o brichetă aruncată din tribune, şi incendierea uneia dintre peluzele stadionului „Ghencea”, la meciul Steaua-Dinamo din 1997.

Despre şeful statului se ştie că este pasionat de fotbal, echipele sale favorite fiind chiar Steaua şi Rapid.

Băsescu a mărturisit în mai multe rânduri că este suporter al Stelei din tinereţe, dar că a devenit şi susţinător al Rapidului în perioada în care, ca ministru al transporturilor, a contribuit la modernizarea arenei din Giuleşti, care aparţine MT.

Preşedintele a fost prezent la meciul Rapid-Steaua din 2008, iar ulterior l-a decorat pe arbitrul Deaconu.

Cele mai citite

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...

Indicele ROBOR la 3 și 6 luni stagnează, în timp ce BNR avertizează asupra riscurilor fiscale

Indicele ROBOR la 3 luni, utilizat pentru calcularea dobânzilor la majoritatea creditelor în lei, a rămas neschimbat la 5,55%, anunță Banca Națională a României...

Brățara dacică adjudecată în Licitația Artmark de Istorie ajunge la Muzeul Național Brukenthal din Sibiu

Eveniment cu totul deosebit în prima licitație din noul sezon al Casei A10 by Artmark. Brățara dacică adjudecată în Licitația Artmark de Istorie ajunge...
Ultima oră
Pe aceeași temă