20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialBanatenii spera inca la titlu

Banatenii spera inca la titlu

FC Timisoara a profitat de remiza inregistrata de Dinamo in derby-ul cu Steaua si s-a apropiat la patru puncte de lider, dupa ce a castigat cu 1-0 partida de pe teren propriu cu Otelul Galati.

Cu mai multi jucatori importanti care au luat loc in tribune din cauza problemelor de sanatate, Gabi Balint a incropit o echipa ce a reusit cu greu sa se impuna. Amenintati cu retrogradarea daca vor continua seria infrangerilor, galatenii au anuntat ca vor veni la Timisoara sa castige cel putin un punct. Declaratiile au avut acoperire pe teren, prima ocazie a jocului apartinand oaspetilor prin Ibeh, dar Pantilimon a avut un reflex bun, pastrand tabela neschimbata ('13). In mai putin de zece minute, Gigel Bucur a profitat de o gafa a lui Sergiu Costin si l-a invins cu un sut pe jos la coltul scurt pe Kolev. A urmat un joc anost pana spre finalul partidei. Ratarile timisorenilor i-au adus la exasperare pe fani, iar in minutul 84 Otelul a fost foarte aproape sa restabileasca egalitatea.

 

Pantilimon a gafat impardonabil, Cisovsky reparand greseala coechipierului sau dupa ce a respins mingea de pe linia portii. "Nu prea am ce sa evidentiez, dar sa ne bucuram totusi ca am luat cele trei puncte si ramanem in top. Oboseala a avut un cuvant greu de spus. Acum avem o saptamana la dispozitie sa pregatim meciul foarte important cu Dinamo", a precizat tehnicianul timisorenilor, Gabi Balint.

Meciul de la Timisoara a fost urmat de partida Gloria Buzau – Rapid (0-1), in care gruparea din Grang a fost la cateva secunde de un rezultat de egalitate. Golul victoriei ce-i tine pe giulesteni in lupta pentru un loc de Europa League a fost marcat de Pinto in ultimul minut al jocului.
Tehnicianul rapidistilor, Viorel Hizo, a precizat ca victoria din meciul cu Gloria ii da incredere in vederea meciului cu Steaua, programat vineri in Ghencea. "Derby-ul de vineri este un meci special. Ne poate duce in Europa sau ne poate scoate din calcule. Dupa partida cu Gloria, am un motiv de satisfactie. Este al doilea meci consecutiv in care nu primim gol si sper ca asta sa le dea incredere jucatorilor pentru meciul cu Steaua", a spus "Dulaul".

Cele mai citite

Cum să-ți îngrijești corect ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un moft, un accesoriu pe care îl adaugi ținutei vestimentare. Din contră, putem să-i considerăm o necesitate...

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA de la Tokyo

Simona Halep (32 de ani, locul 1132 WTA) este pregătită să revină în competiții la sfârșitul lunii octombrie, după o absență de 5 luni...

Lui Nicușor Dan „i se rupe-n cot”… haina, de la cât semnează

Primarul general al Capitalei a mărturisit că a rupt 6 sacouri de la câte documente semnează Funcția de primar general îl pune la cheltuieli neprevăzute...
Ultima oră
Pe aceeași temă