10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăȘtirile zileiȘapte mașini din curtea unui service, cuprinse de flăcări

Șapte mașini din curtea unui service, cuprinse de flăcări

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, un puternic incendiu a izbucnit în parcarea unui service auto din oraşul Năsăud, în care se aflau zeci de maşini.

Flăcările au afectat şapte autoturisme parcate.

La faţa locului intervin trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud din oraşul Năsăud.

“Este vorba despre un incendiu care a izbucnit într-o parcare a unui service auto din Năsăud. Flăcările au cuprins iniţial trei maşini, după care incendiul s-a extins şi au fost afactate şapte autoturisme. Trei dintre ele sunt afectate în proporţie de 90 la sută, alte două în proporţie de 40 – 50 la sută şi celelalte două în poporţie de 14 – 20%. Intervenţia este în desfăşurare, nu există persoane rănite”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, citat de Mediafax.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă