REVISTA PRESEI. Când se va rezolva cazul Bodnariu

de Mihai Diac , 03 februarie 2016 - stire actualizata la ora 08:05, 03 februarie 2016
Familia Bodnariu

Ziarele de miercuri vorbesc despre problemele din Justiție și despre impactul lor asupra vieții oamenilor obișnuiți.

Ziarul Libertatea vorbește din nou despre familia Bodnariu, care ar putea afla în luna mai dacă își reprimește acasă cei cinci copii.

Săptămâna aceasta, Marius Bodnariu ar fi trebuit să îşi vadă pentru prima dată băieţeii de doi şi şase ani. Autorităţile norvegiene s-au răzgândit însă pe ultima sută de metri, iar românul a primit încă o veste proastă: judecătorii vor decide abia în luna mai dacă cei cinci copiii se pot întoarce acasă sau dacă vor rămâne în plasament permanent.

Despre un alt scandal, din justiția românească, scrie Evenimentul Zilei. “Hăituiți de polițiști, martorii protejați umblau cu funia în parc pentru a se sinucide”, susțin jurnaliștii.

Abuzurile comisarilor de la Protecția Martorilor au fost descoperite după ce martorii secreți au reclamat condițiile de neimaginat în care au fost obligați să trăiască. Presiunile asupra lor au fost făcute pentru a părăsi de bunăvoie Programul

Debandada de la Oficiul Naţional pentru Protecţia Martorilor (ONPM) a fost întreţinută şi încurajată de comisarul Adrian Bărăscu, şeful instituţiei. Potrivit declarațiilor martorilor de la dosar, acesta ordona subordonaților să supună declaranții din Program unor șicane permanente, care au condus inclusiv la tentative de suicid.

Ziarul Adevărul prezintă concluziile unei exepertize care s-a realizat asupra materialelor din clubul Colectiv. Firma care s-a ocupat de renovarea clubului ar fi livrat alte produse decât cele comandate. Asta reiese dintr-un raport de expertiză tehnico-judiciar realizat la cererea Parchetului General.

Raportul de expertiză a fost întocmit de un expert numit de Parchetul General, concluziile făcând referire la calitatea lucrărilor făcute în club în momentul renovării.

De asemenea, expertul mai precizează în raport că executanţii lucrărilor au montat materiale necorespunzătoare, combustibile. Totodată, au fost constatate şi nereguli privind modul în care erau amplasate aparatele de ventilaţie.

Ziarul Capital vorbește despre un nou job, foarte bine plătit, în domeniul informaticii. “Salariu de 2.500 dolari/lună ca dezvoltator de aplicații pentru Android”, titrează jurnaliștii.

Dezvoltatorul de aplicații mobile pentru Android este responsabil cu design-ul, testarea și mentenanța aplicațiilor media digitale. De asemenea, în timpul desfășurării jocurilor sau a evenimentelor, persoana va asigura suportul pentru produsele live. Ea va lucra împreună cu alți dezvoltatori, ingineri și grupuri de producție pentru a crea și implementa noi aplicații, sisteme și instrumente care nu mai există pe piață.

Ziarul ProSport prezintă o situație paradoxală, înregistrată la echipa de fotbal Steaua. "Steaua investeşte milioane de euro în transferuri, dar n-a plătit factura la canalizare", susțin jurnaliștii sportivi.

Potrivit acestora, Steaua a fost acţionată în judecată de Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) pentru neplata unor restanţe în valoare totală de 263.000 de lei - aproximativ 58.500 de euro.

Comentarii

 • Ilia

  03 februarie 2016 19:13

  Organizatia satanista Barnevernet a luat 30.000 de copii pana in prezent. Multi homosexuali platesc scump o adoptie. Copilul de trei luni luat din bratele Mamei a grsit cu ceva? Cine poate inlocuit Mama lui care ii dadea sa suga?

  raspunde comentariului
 • Mama

  03 februarie 2016 18:58

  Si tatal dar si mama au semnat sub amenintare si santaj!!! Barnevernet are hartiile semnate de ei. Nimeni sa nu semneze nimic in necunostinta de cauza!!! Avocatul trebuie consultat inainte, nu dupa semnare!!!

  raspunde comentariului
 • Simona

  03 februarie 2016 18:11

  Gata cu isteria asta. Mama copiilor este norvegianca. Norvegia cum o fii ea cu defectele ei e stat democratic mult mai democratic decat România .... trebuie sa-si aplice legiile.....Asta e!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design