Liderul PC Dan Voiculescu mai are de asteptat decizia CNSAS in privinta contestatiei pe care a depus-o impotriva verdictului Consiliului, care stabilea ca a fost colaborator al Securitatii in sensul de politie politica. Desi termenul de solutionare a contestatiei de 30 de zile avansat de purtatorul de cuvant Cazimir Ionescu a expirat, Colegiul, intrunit in sedinta extraordinara, nu a putut lua o decizie din cauza lipsei de cvorum. Cu toate acestea, la intrarea in institutie Mircea Dinescu a lasat sa se inteleaga ca membrii Colegiului nu isi vor schimba decizia initiala din moment ce Voiculescu nu a adus date noi care sa-i probeze nevinovatia.
Sub numele conspirativ Felix, Voiculescu a semnat doua note informative in care turna la Securitate un cetatean german si unul austriac. Pe baza acestora CNSAS a ajuns la concluzia ca Felix a facut politie politica. In contestatia depusa la Colegiu cu mare tam-tam mediatic de catre avocatul Sergiu Andon, Voiculescu da o alta interpretare turnatoriilor sale, sugerand ca notele respective nu dovedesc faptul ca a facut politie politica.
Imediat dupa ce a fost deconspirata relatia sa cu Securitatea, Voiculescu a inceput un razboi furibund de decredibilizare a CNSAS, avansand chiar si ideea existentei unui turnator chiar printre membrii Colegiului care ar fi purtat numele de cod „Dominic”. Pret de cateva saptamani avocatul Andon a intretinut ideea existentei lui Dominic, desi nu avea nici o proba. Constrans de CNSAS si presa in acelasi timp sa prezinte dovezi, Andon a dat inapoi, recunoscand ca nu are nici o proba, ci doar „informatii” de la o sursa. Care sursa hotaraste singura daca da publicitatii vreun document. Pana la urma totul s-a dovedit un mare fas mediatic.