16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSportCrin Antonescu: Dialogul cu Traian Băsescu nu este posibil

Crin Antonescu: Dialogul cu Traian Băsescu nu este posibil

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, într-o emisiune la Realitatea TV, că un dialog cu preşedintele Traian Băsescu pe tema reorganizării administrative şi a revizuirii Constituţiei este imposibil.

„Dialogul nu este posibil cu preşedintele Traian Băsescu, şi nu mă refer doar la modul în care a tratat o propunere onestă a noastră, ci şi la modul în care a comentat răspunsul CCR, şi la felul în care a înfăţişat scena compromisului între el şi opoziţie, arătând apoi că are de fapt o propunere unilaterală”, a precizat liderul Uniunii Social-Liberale.

Crin Antonescu a explicat apoi că a dat curs invitaţiei la Palatul Cotroceni – pe care în mod normal nu ar fi onorat-o – pentru că a considerat propunerile preşedintelui Traian Băsescu drept „o situaţie gravă şi care evoluează foarte rău”.

„Ne-am dus să discutăm, nu să facem spectacol!”, a adăugat Antonescu, răspunzând acuzaţiilor preşedintelui Traian Băsescu. Şeful statului i-a numit pe liderii USL „iresponsabili” şi „imaturi”, într-o declaraţie făcută după întâlnirea de la Palatul Cotroceni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă