16.7 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportARMISTIŢIU în USL? Antonescu şi Ponta, împreună la congresul TNL, după o...

ARMISTIŢIU în USL? Antonescu şi Ponta, împreună la congresul TNL, după o discuţie PRIVATĂ

12:47 – La rândul lui, Crin Antonescu a explicat de ce alianţa USL este atât de importantă pentru România: „USL este garanţia de stabilitate a României, suntem mai hotărâţi ca oricând să reuşim în această alianţă politică, cu acest guvern, pentru întreaga Românie. Rămânem însă ancoraţi în filosofia politică a LIBERTĂŢII. Este absolut necesară”.

_ _ _ _

12: 35 – Primul care a ţinut un discurs a fost Victor Ponta. El le-a spus tinerilor din PNL că nu au nicio vină că „cei mari” se ceartă: „Voi nu aveţi nicio vină că ne certăm, vreau să fim o echipă şi în următorii ani”.

_ _ _ _

12:29 – Preşedintele PSD Victor Ponta şi preşedintele PNL Crin Antonescu au ajuns, sâmbătă, cu întârziere la Congresul Tineretului Naţional Liberal pentru că au purtat o discuţie privată, la Palatul Victoria, potrivit unor surse citate de B1 TV.

La sosirea la Romexpo, premierul Victor Ponta a refuzat să vorbească cu presa, motivând că a întârziat deja suficient de mult la eveniment.

Citeşte şi ÎNREGISTRĂRI din şedinţa PNL: Eugen Nicolăescu, atac DUR la PONTA: De două luni BLOCHEAZĂ reforma în Sănătate

Iniţial, alte surse anunţau că premierul Victor Ponta nu va veni la întâlnirea tineretului din PNL, în ciuda faptului că a fost invitat.

_ _ _ _

Congresul TNL a început la ora 12:00 şi are loc Romexpo. Potrivit unui comunicat al tineretului liberal, la congres participă preşedintele PNL, Crin Antonescu, precum şi alţi lideri liberali: vicepreşedinţii Daniel Chiţoiu, Relu Fenechiu, Norica Nicolai, Mihai Voicu, Rareş Mănescu,  secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, miniştrii Cristian David şi Daniel Barbu, preşedintele CSL, Claudia Benchescu, preşedintele PNL Prahova, Mihai Roşca, deputaţii Radu Surugiu şi Gigel Ştirbu, şi europarlamentarul Ramona Mănescu.

Cele mai citite

O delegație FMI va efectua o vizită în România în această toamnă

O delegație a Fondului Monetar Internațional (FMI) va vizita România în această toamnă, conform declarațiilor reprezentanților instituției pentru Ziarul Financiar. Deși detaliile precise ale vizitei...

Un nou studiu științific îngrijorător! Microplasticele, prezente la baza creierului uman

Un nou studiu științific a descoperit prezența microplasticelor în țesutul nazal la baza creierului uman, mai exact în bulbul olfactiv, zona responsabilă de detectarea...

Sebastian Dobrincu, săltat de Poliția de Frontieră! „Au vrut să îmi facă cazier”

Sebastian Dobrincu a petrecut o lună și câteva zile în Indonezia și, după această experiență, spune că s-a întors mai împlinit și mai liniștit. https://www.youtube.com/watch?v=3qCRBM6AGBY Prezent...
Ultima oră
Pe aceeași temă