15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportAntonescu: Nimeni nu îl implică pe Băsescu în USL, declaraţia preşedintelui este...

Antonescu: Nimeni nu îl implică pe Băsescu în USL, declaraţia preşedintelui este fără ţintă

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nimeni nu îl implică pe preşedintele Traian Băsescu în discuţiile din USL şi a subliniat că, astfel, afirmaţia preşedintelui pe această temă este „fără ţintă”.

”Eu nu am spus niciodată că Băsescu ar fi implicat în negocierile din interiorul USL, ca atare este o afirmaţie fără ţintă. Nimeni nu s-a gândit sa îl includă pe Băsescu în negocierile din USL”, a spus co-preşedintele USL.

Reacţia lui Crin Antonescu vina ca urmare a solicitării preşedintelui Traian Băsescu, printr-un comunicat al Administraţiei Prezindenţiale, către membri USL privind implicarea sa în disputele din interiorul Uniunii Social Liberale.

Astfel, Băsescu le-a solicitat ”politicienilor să nu-l implice în niciun fel în eventuale dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale”, referiotare la desemnarea noului premier, după cum se arată în comunicatul Preşedenţiei.

Amintim că, marţi, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că deţine informaţii că şeful statului ar fi contactat o persoană din PSD pentru a-i propune poziţia de premier, însă acest lucru nu s-ar fi materializat. În acest context, Antonescu a menţionat că i s-ar fi confirmat acest lucru din „expresia” persoanei respective.

Antonescu a fost întrebat dacă ştie ca preşedintele Traian Băsescu să fi contactat alte persoane din USL pentru a le propune desemnarea pentru poziţia de prim-ministru.

Citeşte şi: Preşedintele Traian Băsescu, într-un nou MESAJ: Cere să NU fie implicat în LUPTELE din interiorul USL

 

 

Cele mai citite

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă