19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialProces sindical suspendat de instanta

Proces sindical suspendat de instanta

RESITA. Judecatorii din Caras-Severin au decis, ieri, suspendarea procesului intentat de sindicatul din cadrul societatii „Wenpat” Bocsa conducerii firmei, pentru recuperarea restantelor salariale si contravaloarea tichetelor de masa neacordate. Decizia are la baza solicitarea conducerii de intrare a fostei intreprinderi de constructii metalice in reorganizare judiciara, asupra careia judecatorul sindic va trebui sa se pronunte la 29 noiembrie.
Potrivit liderului sindical Cris-tian Bejenariu, salariatilor nu le mai ramane decat sa se inscrie la masa credala, cu valoarea datoriilor pe care societatea le are fata de ei. Ultimele estimari ale sindica-tului pe aceasta tema ridica la 6,8 miliarde lei vechi contravaloarea salariilor neplatite si a tichetelor de masa neacordate.
Muncitorii societatii asteapta data de 2 decembrie 2005, cand le expira preavizul, pentru a putea intra in posesia platilor compensatorii.

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă