16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialMeciul meciurilor pentru HCM

Meciul meciurilor pentru HCM

» Echipa de pe litoral joaca sambata la Valladolid prima mansa a dublei cu Pevafersa din cadrul sferturilor Cupei Cupelor.

» Constantenii spera sa obtina un rezultat bun pe terenul spaniolilor.

HCM Constanta a avut un ghinion teribil la tragerea la sorti a sferturilor din cadrul Cupei Cupelor. Constantenii urmeaza a intalni in aceasta faza a competitiei principala favorita la castigarea trofeului. Primul meci al dublei are loc sambata in Spania.
Constantenii, lideri in campionatul intern, nu si-au propus castigarea competitiei si doar un parcurs cat mai lung. Cele doua echipe s-au mai intalnit in semifinalele aceleiasi competitii, in sezonul 2005/2006. Spaniolii au avut atunci castig de cauza, reusind sa se impuna atat pe propriul teren, cat si in Sala Sporturilor din Constanta.
De aceasta data, handbalistii de pe litoral sunt mai motivati ca niciodata se produca marea surpriza. Antrenorul secund al gruparii de la malul marii, Eden Hairi, spune ca jucatorii sunt extrem de motivati si hotarati sa se intoarca din Spania cu un rezultat bun, care sa le dea sanse la calificare in meciul tur pe care il vor disputa in fata propriilor suporteri.

 

"Am avut ghinion la tragerea la sorti, dar chiar daca intalnim principala favorita la castigarea competitiei noi suntem dispusi sa luptam, cu siguranta nu ne vom da la o parte. Baietii sunt motivati si vor sa obtina un rezultat indeajuns de bun pentru a realiza calificarea in meciul retur. Daca vom pastra o marja decenta, sunt sigur ca sansele noastre de calificare vor creste pentru ca vom evolua in fata minunatilor nostri suporteri, care nu o data ne-au purtat spre victorie", a spus Hairi.

» Reveniri spectaculoase
In aceasta editie a Cupei Cupelor, echipa de pe litoral a avut parte de doua calificari de exceptie. In prima, Stanesci si compania au trecut de polonezii de la Vive Kielce, dupa ce au pierdut in Polonia la sase goluri diferenta. Au recuperat excelent la Constanta si s-au calificat in 16-imi, unde au trecut lejer de portughezii de la ABC de Braga. Calificarea in sferturi a venit dupa o dubla infernala cu Tatran Presov. Constantenii au pierdut in deplasare cu opt goluri, dar au invins pe propriul teren cu 11 goluri diferenta si astfel au ajuns sa joace in sferturi.

» Meciul dintre Pevafersa Valladolid si HCM Constanta are loc sambata cu incepere de la ora 21.00 si va fi arbitrata de o brigada de arbitri din Norvegia, formata din Oyvind Togstad si Rune Kristiansen.

Cele mai citite

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...
Ultima oră
Pe aceeași temă