13.2 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialMasuri sporite de securitate pentru meciul "Gloria" - "Steaua"

Masuri sporite de securitate pentru meciul „Gloria” – „Steaua”

BISTRITA. Conducerea Inspectoratului de Politie al judetului Bistrita-Nasaud si cea a Inspectoratului de Jandarmi au luat masuri speciale de securitate in timpul meciului dintre „Gloria” Bistrita si „Steaua”, programat sa aiba loc, sambata, incepand cu ora 18.00. La partida, ce se va desfasura pe stadionul municipal din Bistrita, sunt asteptati sa participe circa 2.000 de suporteri stelisti din Bucuresti si din Ardeal.
Seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi, colonelul Ionel Ciumuca, a declarat ca arena va fi pazita de un numar de 185 de jandarmi, dintre care 135 vor veni special cu aceasta ocazie din judetul Mures pentru a-si ajuta colegii.
Vor fi organizate trei filtre in jurul stadionului pentru a-i impiedica pe suporteri sa intre in incinta avand asupra lor obiecte contondente sau alcool. Jandarmii vor fi insotiti de caini si vor avea asupra lor echipament special de interventie.
De asemenea, Inspectoratul Judetean de Politie va asigura paza si ordinea publica cu ajutorul a 60 de agenti, dintre care 40 din cadrul Serviciului de ordine publica, 10 de la trupa de interventie rapida si 10 de la Serviciul de circulatie.
Pentru meciul „Gloria” Ð „Steaua” pretul unui bilet de intrare este de 200.000 de lei vechi, dublu comparativ cu o partida obisnuita de campionat.

Cele mai citite

Hackerii iranieni au trimis informații despre campania lui Trump, în tabăra democraților

Un purtător de cuvânt al campaniei vicepreședintelui Kamala Harris a spus că doar „câteva persoane au fost vizate de aceste e-mailuri” Hackerii iranieni au luat...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă