15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialJindra trage semnalul de alarma

Jindra trage semnalul de alarma

» Antrenorul CFR-ului, Ales Jindra, se plange ca nu stie primul "11" pe care il va folosi in retur, cu doar trei zile inainte de startul acestuia.

Frigul din Romania si-a pus amprenta mai serios decat se asteptau tehnicienii celor de la CFR Cluj pe jocul lui Dubarbier si compania. Dupa cele opt victorii si doua infrangeri din precedentele partide amicale, clujenii nu au reusit decat un 0-0, pe teren propriu, cu echipa de liga secunda, FCM Targu Mures. Cu doar cinci zile inainte de primul meci oficial al feroviarilor, asta in cazul in care nu se va amana returul, antrenorul de pe hartie al CFR-ului, Ales Jindra, nu este deloc linistit. Cehul spune ca nu stie primul "11" pe care il va folosi in acest retur, insa spera ca aceasta saptamana va fi decisiva din acest punct de vedere. "Cred ca vom scoate un rezultat bun in meciul cu Otopeni, din prima etapa, iar apoi ne vom lupta pentru titlu pana in ultima etapa. Din pacate, insa, mai avem multe semne de intrebare in ce priveste primul "11".

 

Kone este un pic accidentat, insa va reveni, De Sousa se va pregati in curand normal, insa depinde doar de el daca va intra titular in meciul cu Otopeniul. Stancioiu are acele probleme cu Sportul Studentesc, in timp ce Tony va mai lipsi o perioada", a evidentiat, Jindra, problemele cele mai importante din lotul CFR-ului. Tehnicianul care il va "acoperi" pe Dusan Uhrin Jr. la CFR a acuzat, la randul sau, conditiile in care s-a desfasurat testul cu targu-muresenii, insa nu este de acord cu o eventuala amanare a returului, desi, in acest timp, ar avea timp sa rezolve eventualele probleme ale echipei sale.

De altfel, majoritatea fotbalistilor alb-visinii ii sustin parerea lui Jindra. "Intr-adevar, este destul de frig, dar nu vrem sa se amane returul. Nu sunt conditii prea bune pentru a juca, insa in partida cu Otopeniul va fi altceva, pentru ca va fi pe puncte. Speram sa castigam cat mai multe meciuri si, odata cu ele, campionatul", a spus  noul coleg al lui Kone din atacul campionilor, Sebastien Dubarbier. Primul meci important al CFR-ului va fi in etapa a treia, atunci cand, in Gruia, va veni cei de la Rapid Bucuresti.

AMENINTARE
Fotbalistul care a ramas la CFR Cluj, desi a fost la un pas de a pleca la Rubin Kazan, Emmanuel Culio, este convins ca echipa pentru care evolueaza va deveni pentru a doua oara consecutiv campioana Romaniei. Argentinianul spune ca, in campionat, CFR va avea o alta fata decat in partida cu FCM Targu Mures. "E destul de frig, e mare diferenta intre temperatura de aici si cea din Turcia. Oricum, avem sanse mari la castigarea campionatului, asa ca Dinamo si Steaua sa se pregateasca pentru ca venim din urma", a declarat noul mijlocas dreapta al CFR-ului.

Cele mai citite

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Arabia Saudită condiționează relațiile diplomatice cu Israelul de „crearea unui stat palestinian”

Prinţul moştenitor şi lider de facto al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat miercuri că ţara sa nu va stabili relaţii diplomatice cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă