21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialHCM Constanta, convinsa ca va castiga in Portugalia

HCM Constanta, convinsa ca va castiga in Portugalia

»  Invingatori in meciul tur cu portughezii de la ABC de Braga, scor 21-18, constantenii de la HCM doresc sa se califice in optimile Cupei Cupelor printr-o noua victorie.

 

»  Sambata, cu incepere de la ora 20.00, ora Romaniei, HCM si Braga se intalnesc in mansa secunda din cadrul turului preliminar al Cupei Cupelor.

HCM Constanta si braga se intalnesc in mansa secunda din cadrul turului preliminar al Cupei Cupelor, sambata, cu incepere de la ora 20.00, ora Romaniei, In partida din Sala Sporturilor din Constanta, echipa de pe litoral a reusit sa se impuna cu greu, la doar trei goluri diferenta. Secundul gruparii de la malul marii, Eden Hairi este de parere ca echipa sa poate face un joc mult mai bun in Portugalia si astfel sa obtina o noua victorie. "Moralul jucatorilor este bun pentru ca a fost in cele din urma o victorie. Este adevarat ca ne doream un succes mult mai concludent care sa ne scuteasca de emotii la partida retur. Ne dorim foarte mult o victorie si in deplasare, dar daca nu va fi sa fie, ne vom axa pe celelalte obiective ale noastre, Cupa si Campionatul Romaniei", a declarat Ened Hairi.

 Partida de la Constanta a fost una surprinzator de slaba pentru constanteni. Hairi a spus ca dupa vizionarea partidei si analiza la rece, a putut numara nu mai putin de 16 greseli nefortate, la care se adauga si cinci aruncari de la sapte metri ratate. "Daca nu faceam acele greseli si reuseam sa fructificam toate aruncarile de penalitate, diferenta ar fi fost cu totul alta", a spus secundul echipei de pe litoral.

Acesta a mai precizat ca in aceasta saptamana HCM a facut o pregatire speciala pentru a surprinde defensiva foarte avansata si extrem de agresiva a portughezilor.
"Ne-am antrenat special pentru jocul cu portughezii. Acum avem cele mai bune informatii despre adversar, adunate chiar din meciul tur. Noi avem insa cu ce sa ii surprindem, ei nu au vazut inca HCM-ul jucand bine. Trebuie sa recunoastem ca la meciul tur echipa noastra a jucat foarte slab si acest lucru trebuie evitat cu orice pret in Portugalia", a mai adaugat Hairi.

» Accidentari
Inaintea meciului de sambata, formatia antrenata de Zoran Kurtes si Eden Hairi se confrunta cu mici probleme de sanatate. Daniel Muresan este in pericol de a rata aceasta partida la fel ca si Ivankovic, jucator ce nu a evoluat nici in mansa tur din cauza unor probleme la piciorul de bataie. Hairi a spus ca mai sunt si alte mici probleme, dar nimic foarte serios, iar la ora jocului tot lotul va fi apt 100%. HCM pleaca in Portugalia vineri dimineata, urmand ca antrenamentul oficial sa il efectueze in aceeasi zi, la ora partidei.

Cele mai citite

Neamț: Un bărbat a murit în incendiul pe care chiar el l-a provocat

Tragedie în Neamț. Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat, pe un teren din comuna Dragomireşti, transmite B1Tv. Tragedia a...

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Volkswagen își revizuiește din nou prognozele anuale din cauza performanțelor slabe și a condițiilor economice dificile

Volkswagen a anunțat vineri o revizuire negativă a previziunilor sale anuale, marcând a doua ajustare în mai puțin de trei luni. Această decizie a...
Ultima oră
Pe aceeași temă