15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialFinal de cantonament pentru Viitorul

Final de cantonament pentru Viitorul

FC Viitorul Constanţa a în­cheiat primul stagiu de pregătire din Antalya. Înainte de plecare, elevii lui Cătălin Anghel au întâlnit pe ACS Poli Timişoara, întâlnirea încheindu-se cu scor alb.

În prima repriză, Şerban a intervenit excelent (min. 10) la lovitura de cap a lui Szekely, constănţenii replicând prin Lazăr (min. 27), care a şutat puternic de la 25 m, însă portarul Coca a respins de sub transversală. 

După reluare, Târnovan (min. 61) a încercat şi el vigilenţa noului intrat Kirev cu un şut de la 20 m, însă goalkeeper-ul timişorenilor a scos din vinclu. ACS Poli a fost aproape de gol în min. 72 prin Dina, care a pătruns în careu şi a reluat puternic, însă Şerban a respins spectaculos în corner. Meciul s-a încheiat cu execuţia lui Dică, de la marginea careului, dar mingea a trecut puţin peste poartă. Rezultat final: FC Viitorul – ACS Poli Timişoara 0-0. FC Viitorul mai susţinuse în Antalya alte trei meciuri de verificare: 0-0 cu FK Rad Belgrad, 2-2 cu RNK Split şi 1-2 cu FC Hradec Kralove.

Delegaţia Viitorului se va ­în­toarce în România în cursul zilei de miercuri (6 februarie), însă va reveni în Antalya pentru al doilea stagiu de pregătire al acestei ierni (11-22 ­februarie). 

 

Viitorul se va întoare în Antalya pe 11 februarie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă