13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialCadavrul unui tânăr moldovean, descoperit în curtea unui depozit din Timişoara

Cadavrul unui tânăr moldovean, descoperit în curtea unui depozit din Timişoara

Cadavrul unui tânăr de 19 ani din Republica Moldova a fost descoperit, duminică, în curtea unui depozit din Timişoara, din primele cercetări poliţiştii stabilind că acesta ar putea fi victima unui accident rutier, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş Andreea Cinteză a declarat că administratorul unui depozit din Timişoara a sunat, duminică, la numărul de urgenţă 112 după ce a descoperit cadavrul unui tânăr în incinta firmei.

Potrivit acesteia, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi medicii legişti care au constatat că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Republica Moldova.

Cinteză a pecizat că, din primele verificări, medicii legişti au tras concluzia că tânărul ar putea fi victima unui accident rutier, iar corpul său a fost mutat în incinta depozitului situat la ieşirea din Timişoara.

Cadavrul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă