30.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialBalint da afara jucatori

Balint da afara jucatori

– Antrenorul Timisoarei este nemultumit de randamentul anumitor fotbalisti, pe care ii va anunta ca nu se va mai baza pe serviciile lor.

FC Timisoara s-a intors luni noaptea in tara dupa primul cantonament al acestei ierni. In stagiul de la Belek, antrenorul Gabi Balint a avut posibilitatea sa isi faca o prima parere despre lotul banatenilor, mai ales ca echipa de pe Bega a disputat si cinci partide amicale. Iar concluziile la care a ajuns fostul international nu sunt prea imbucuratoare pentru unii fotbalisti. "Cand am venit la Timisoara mi-am propus sa fac performanta. Pentru asta am avut nevoie de jucatori care sa dea totul pe teren si sa poata face fata unui nivel inalt de joc. Din pacate, am sesizat anumite slabiciuni la partidele amicale pe care le-am disputat, pe care le putem remedia, insa va trebui sa renunt la o parte din jucatori. Nu stiu exact la cati, insa in mod sigur voi renunta la mai mult de unul, pentru ca am cativa fotbalisti care nu sunt de nivel", a declarat tehnicianul de pe Bega.

 

Printre jucatorii care s-ar putea sa nu faca deplasarea in Spania, pentru cel de-al doilea cantonament, se afla Abiodun Agunbiade si Victor Aldana. Daca Abiodun nu mai este la forma care l-a convins pe Marian Iancu sa-l aduca la Timisoara, Aldana, venit de la CFR Timisoara, este considerat inca nepregatit pentru rigorile primei ligi.
Pe de alta parte, portarul Razvan Baba va primi o sansa din partea lui Balint, mai ales ca Marius Popa nu mai vrea sa ramana la Timisoara. "Sunt foarte multumit de stagiul la care am ajuns. Au trecut 20 de zile de pregatire si suntem la un nivel fizic foarte bun.
Acum trebuie sa ne concentram pe tactica, in cantonamentul din Spania, insa eu sunt deja increzator ca vom face lucruri bune in acest retur. Imi pare rau ca nu mai vine Herea, aveam nevoie de el pentru ca era un jucator care ne poate ajuta.
Nu conteaza ca se apropie inceputul returului, oricand este nevoie de intariri. Con-curenta face bine la o echipa", a mai spus Balint. Jucatorii Timisoarei vor reveni maine la antrenamente, iar duminica vor pleca in Spania.

DECIS
Ovidiu Herea l-a suparat atat de tare pe finantatorul Timisoarei, Marian Iancu, incat boss-ul banatenilor a declarat ca atat timp cat el va mai ramane la Timisoara, fotbalistul nu va mai evolua pentru aceasta echipa. Herea a sosit in Banat insotit de tatal sau, fapt care l-a scos din sarite pe Iancu. "Eu am nevoie de barbati la echipa, nu de copii. Am inteles clar, atunci cand Herea a venit la Timisoara, ca puteam sa fac o greseala. Oricum, e un grup intreg in jurul lui care nu face cinste", a precizat Marian Iancu.

Cele mai citite

Oficialii americani avertizează că furtuna slăbită Helene rămâne încă „periculoasă”

Helene a fost retrogradată la o furtună tropicală vineri, la câteva ore după ce a atins uscatul ca un uragan puternic în statul american...

România, tot mai aproape de eliminarea vizelor pentru SUA: rata de respingere a cererilor de viză scade sub 3%

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat recent că România a atins un prag esențial pentru admiterea în programul Visa Waiver al Statelor Unite, subliniind că...

Atenție șoferi: Obligația de a schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă odată cu scăderea temperaturilor și apariția zăpezii

Odată cu răcirea vremii și apariția zăpezii, poleiului sau a gheții, șoferii sunt avertizați că trebuie să își echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă