21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialAmicale tari pentru Viitorul Constanţa

Amicale tari pentru Viitorul Constanţa

Liderul seriei I din eşalonul secund la fotbal, Viitorul Constanţa, şi-a stabilit deja o parte a programului de pregătire din iarnă.

Trupa pregătită de Cătălin Anghel va reveni la antrenamente pe 9 ianuarie, primele şedinţe de pregătire fiind specifice acomodării la efort.

După aproape două săptă­mâni de antrenamente la propria bază, echipa de pe litoral va porni spre Antalya, unde este programat primul stagiu extern al iernii.

În Turcia, gruparea cons­tănţeană va participa la un puternic turneu amical numit Antalya Cup. La această întrecere mai participă: Sturm Graz (Austria), Inter Baku (Azerbaidjan), Tavria Simferopol (Ucraina), NK Split (Croaţia) şi echipa de Liga I Universitatea Cluj. Viitorul Constanţa va evolua pe 27 ianuarie, cu NK Split, pe 29 ianuarie, cu Tavria Simferopol, iar pe 2 februarie cu un adversar care va fi cunoscut în funcţie de rezultatele meciurilor din grupe.

Echipa de pe litoral a fost invitată la acest turneu, iar conducerea şi staff-ul tehnic s-au arătat încântaţi de posibilitatea de a juca în compania unor echipe puternice.

De remarcat şi faptul că în cantonamentul din Antalya va face deplasarea şi echipa de elită a Academiei „Gheorghe Hagi”, grupă din rândul căreia, în returul Ligii a II-a, se aşteaptă să fie promovaţi mai mulţi jucători.

Viitorul va reveni acasă pe 3 februarie, iar trei zile mai târziu va pleca într-un nou cantonament în Antalya.

Cele mai citite

Donald Trump amenință să acționeze Google în instanță, acuzând favorizarea candidatei democrate Kamala Harris

Fostul președinte american Donald Trump a avertizat că, dacă va ajunge din nou la Casa Albă, va da în judecată Google, acuzând gigantul tehnologic...

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...

Armata israeliană a lovit din nou fieful Hezbollah din Beirut

Armata israeliană a anunţat sâmbătă după-amiază o nouă lovitură asupra fiefului Hezbollah din Beirut, la o zi după un puternic bombardament asupra cartierului general...
Ultima oră
Pe aceeași temă