18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialActiunea "Autobuzul", reluata la alegerile locale din Caras-Severin

Actiunea „Autobuzul”, reluata la alegerile locale din Caras-Severin

BREBU NOU. La alegerile pentru desemnarea unui nou Consiliu Local in comuna caraseana Brebu Nou, care au avut loc ieri, au fost semnalate nereguli, unii dintre candidati fiind acuzati ca au incercat sa mituiasca alegatorii. Astfel, pentru cele noua locuri din CL s-au inscris in cursa cinci formatiuni politice, cu 37 de candidati. Singura sectie de votare a fost amenajata in satul Garana, iar pe liste au fost trecuti 264 de electori.
Astfel, la primele ore ale diminetii, la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Caras-Severin s-a primit un telefon prin care se anunta ca la Garana au sosit mai multe microbuze incarcate cu oameni din alte parti care au votat. Mai mult, a fost depusa si o contestatie in acest sens.
Presedinta BEJ, Dorica Aghescu, a afirmat ca a fost informata ca la Brebu Nou a fost depusa o contestatie privitoare la votul unor persoane cu dubla cetatenie si ca va analiza legalitatea unei asemenea actiuni. La randul sau, deputatul PSD Ion Mocioalca a spus ca va contesta rezultatul alegerilor din aceasta comuna.
De mentionat ca fostul Consiliu Local a fost demis la cererea primarului, fiindca nu reusise sa se intruneasca trei sedinte consecutiv.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă