21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecial1 Mai Responsabil în Valea Jiului

1 Mai Responsabil în Valea Jiului

Un eveniment de responsabilizare socială va fi organizat, în 28 aprilie, de către clubul Alpin Valea Jiului, sub sloganul „Întâi, mai responsabil”. Reprezentanţii clubului din Hunedoara aşteaptă câţiva voluntari să planteze 4.000 de puieţi în zona Câmpuşel, la poalele masivului Oslea, din Munţii Vâlcan, într-o acţiune care ar trebui să-i responsabilizeze mai mult pe cetăţeni faţă de mediul înconjurător.


Acţiune de responsabilizare

„Această acţiune se adresează tuturor, indiferent de vârstă. Evenimentul este conceput pentru a responsabiliza, vis-à-vis de responsabilitatea pe care trebuie să o avem ca cetăţeni faţă de mediul înconjurător, pentru a dezvolta conceptul de muncă în echipă şi relaţiile interumane. După succesul avut cu Oslea Hike and Ride Challenge, eveniment de freeride schi şi snowboarding, care a reuşit să alinieze la prima ediţie mai mult de 100 de concurenţi din toată ţara, venim, astfel, cu o altă propunere. Pe 28 aprilie te aşteptăm, cu plecare din Uricani, pentru a veni şi a ne ajuta să lăsăm ceva bun în urma noastră. Vino şi fii şi tu întâi, mai responsabil”, sună mesajul clubului Alpin Valea Jiului.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă