19.3 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecial0-1, scorul care place Mediasului

0-1, scorul care place Mediasului

– Gaz Metan Medias a castigat cea de-a doua partida din acest campionat la fel ca si prima, dupa ce a revenit de la 0-1.

Dupa Victoria fulminanta cu FC Timisoara, 5-1, din etapa a treia a Ligii I, Gaz Metan Medias a aratat ca o nou-promovata. Echipa antrenata de Cristian Pustai a trait doar din acest succes, astfel ca din urmatoarele noua puncte a obtinut doar unul. Duminica, insa, in etapa a saptea, Mediasul a reusit cea de-a doua victorie a stagiunii, care a semanat, oarecum, cu cea impotriva echipei lui Dusan Uhrin Jr. "Gazul" a fost condus cu 1-0 pe teren propriu, insa, apoi, jucatorii medieseni s-au aruncat asupra adversarilor. De data aceasta, "victima" a fost Pandurii Targu Jiu, o echipa care se poate considera norocoasa ca a incasat doar doua goluri, dupa felul in care a evoluat jocul.

"Bine ca am castigat, iar, din cate se pare, reteta victoriei este sa plecam cu un dezavantaj de un gol pe tabela de marcaj. Am avut multe ocazii de gol, ne-am facut singuri viata grea, insa ma bucur ca am reusit din nou sa revenim si sa obtinem o victorie necesara ca aerul. Cu toate acestea, nu trebuie sa ne relaxam. Situatia din clasament nu ne permite asta", a declarat tehnicianul Gazului, Cristian Pustai.

Formatia sibiana va avea, etapa viitoare, un nou examen dificil in deplasare, dupa ce au pierdut "la mustata" meciul disputat pe terenul mult mai titratei Dinamo Bucuresti. Mediesenii vor merge in Ghencea, pentru meciul cu Steaua Bucuresti, iar jucatorii si staff-ul nou-promovatei au intrat, deja, in febra acestei intalniri. "Vom evolua curajos cu Steaua, nu ne este frica deloc. Sper ca in aceasta partida fotbalistii sa joace cat mai bine si, de ce nu, sa ne intoarcem de acolo cu un rezultat pozitiv", a spus directorul sportiv, Marius Baciu.
De altfel, Baciu s-a consacrat ca fotbalist la Steaua, unde a fost pentru cateva sezoane si capitan al ros-albastrilor. Din Ghencea, Baciu s-a transferat in 2002, la Lille, in Franta.

VICTORII
Gaz Metan Medias a obtinut, pana acum, doar doua victorii: cea cu FC Timisoara si cea cu Pandurii Targu-Jiu. In ambele meciuri, omul decisive a fost tanarul mijlocas Alexandru Curtean. Acesta a marcat trei goluri impotriva Timisoarei, iar in meciul cu Pandurii a marcat din nou. El a adus golul egalarii si a insuflat, astfel, curaj colegilor sai de echipa. Mediesenii spera ca Alexandru Curtean sa inscrie si impotriva vicecampioanei Steaua Bucuresti.

Cele mai citite

Klaus Iohannis va zbura la New York la summitul ONU cu avionul privat de lux Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg

Președintele Klaus Iohannis va zbura la New York pentru summitul ONU cu un avion privat de lux Gulfstream G550, operat de Global Jet Luxemburg,...

Barcelona caută un înlocuitor pentru Ter Stegen! Ce variante are echipa catalană

Accidentarea gravă a lui Marc-André ter Stegen obligă FC Barcelona să ia în considerare înlocuirea temporară a acestuia, având opțiunea de a transfera doar...

Crin Antonescu: Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea conducerii Partidului Național Liberal

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat într-o emisiune la Antena 3 că, în opinia sa, Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă