8 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecialUnul dintre membrii lumii interlope din Piteşti condamnat la închisoare, luat de...

Unul dintre membrii lumii interlope din Piteşti condamnat la închisoare, luat de la domiciliul său

Poliţiştii l-au luat de la domiciul său din comuna argeşeană Bradu pe unul dintre membrii lumii interlope din Piteşti, Alexandru Cornel, zis Titoaşcă, de 36 ani, condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentntilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, acesta a fost ridicat de către poliţişti şi dus în arest, de unde a fost condus sub escortă şi încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, din oraşul Mioveni, judeţul Argeş.

În iunie 2009, Titoaşcă a fost reţinut după ce a lovit cu brutalitate un fost campion naţional la judo, într-o frizerie din cartierul piteştean Găvana. El a stat în arest doar 24 de ore, după care instanţa a decis cercetarea acestuia în stare de libertate, însă imediat în timp ce pleca de la Tribunalul Argeş a fost ridicat de oamenii legii într-un alt dosar de înşelăciune.

Pentru agresiunea asupra sportivului, Alexandru Cornel, zis Titoaşcă, a fost condamnat, la sfârşitul lunii cotombrie, de către magistraţii argeşeni la cinci ani şi şase luni de închisoare, astfel că, în cursul zilei de miercuri, în baza unor informaţii, a fost căutat la domiciliul său, unde a fost găsit, în prezent fiind încarcerat în Penitenciarul Colibaşi.

În 2008, Titoască şi alţi patru amici de-ai lui au bătut crunt un taximetrist, în faţa unui local din Piteşti, din cauză că acesta a refuzat să-i plimbe pe bărbati cu maşina prin oraş, la diferite localuri. Agresiunea asupra taximetristului a continuat şi după ce acesta a ajuns la spital, interlopii intrând peste el la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Argeş, victima necesitând 70 de zile de îngrijiri medicale.

Cele mai citite

Vot istoric: Alegeri prezidențiale în Republica Moldova și referendum pentru viitorul european

Zeci de mii de moldoveni vor vota și din România, unde sunt deschise 16 secții de votare Secțiile de votare s-au deschis la ora 07.00,...

Sorin Grindeanu despre tronsonul cu tuneluri de pe A1: Este o rușine pentru România

Ministrul s-a arătat optimist că lucrările vor fi terminate mult mai devreme, decât termenul contractual din 2026 Sorin Grindeanu a mers pe şantierul tronsonului cu...

Îmbrățișări limitate la 3 minute într-un aeroport din Noua Zeelandă

Pentru despărțiri cu îmbrățișări mai lungi, pasagerii sunt sfătuiți să folosească parcarea Aeroportul Dunedin din Noua Zeelandă a ajuns în centrul atenției cu un semn...
Ultima oră
Pe aceeași temă