16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialPercheziţii la vânzătorii de flori din Bucureşti şi Ilfov

Percheziţii la vânzătorii de flori din Bucureşti şi Ilfov

Poliţiştii au reţinut un tir încărcat cu flori în zona Pieţei de Flori din Sectorul 5 şi fac trei percheziţii în Bucureşti şi Ilfov privind evaziunea fiscală, prejudiciul fiind estimat până în prezent la 50.000 de euro, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, informează Mediafax.

Tirul încărcat cu flori a fost blocat în trafic, în zona Pieţei de Flori, de către poliţiştii de la investigarea fraudelor Sector 6, în baza unor informaţii că se fac achiziţii intracomunitare de flori prin firme fictive.

Ea a precizat că prejudiciul produs în urma evaziunii fiscale pe piaţa florilor a fost estimat până în prezent la 50.000 de euro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai spus că poliţiştii fac şi trei percheziţii domiciliare, două în Bucureşti şi una în judeţul Ilfov, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

La finalul acţiunii, persoanele suspectate de evaziune fiscală vor fi duse pentru audieri la Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 6.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă