23.8 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialO angajată a Spitalului Filantropia din Craiova a fost prinsă în flagrant...

O angajată a Spitalului Filantropia din Craiova a fost prinsă în flagrant luând mită

O angajată a Spitalului „Filantropia”, din Craiova, a fost prinsă în flagrant, miercuri, în timp ce primea 500 de euro de la un ivestigator sub acoperire pentru a facilita pensionarea.

Potrivit anchetatorilor, Mihaela Pencea, în vârstă de 35 de ani, angajată cu funcţia de registrator medical al Spitalului craiovean Filantropia, a solicitat suma de 500 de euro unui investigator sub acoperire al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Dolj pentru a facilita pensionarea acestuia, arată Mediafax.

Directorul Spitalului „Filantropia”, Bogdan Ungureanu, a declarat, miercuri, că flagrantul s-a realizat chiar în biroul acesteia.

„Nu mă aflam în instituţie atunci când s-a realizat flagrantul. Şi eu am fost surprins când am auzit că a cerut suma de 500 de euro ca mită. Mihaela Pencea este angajată cu funcţia de registrator medical de 13 ani la Spitalul Filantropia. Dacă se va dovedi că a primit şpagă automat o să fie dată afară”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX Bogdan Ungureanu.

Potrivit acestuia, femeia nu a mai avut abateri disciplinare în perioada în care a fost angajata spitalului. Mihaela Pencea este anchetată în această seară de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Cele mai citite

Jens Lehmann, arestat pentru că a condus în stare de ebrietate!

Fostul portar al naționalei Germaniei, Jens Lehmann, a petrecut o noapte în arest după ce a fost surprins conducând sub influența alcoolului. Jens Lehmann, în...

Veste șocantă în fotbalul românesc! Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanță

Cutremur în fotbalul românesc! AMFB a fost dizolvată de instanță, marcând o victorie pentru contestarii lui Răzvan Burleanu și deschizând calea unor posibile schimbări...

Poliția germană investighează un cetățean german suspectat de crimă în cazul dispariției lui Madeleine McCann

Suspectul în cazul Madeleine McCann, Christian Brueckner, a mărturisit unui deținut că a răpit un copil dintr-un apartament din Portugalia, a dezvăluit astăzi senzațional...
Ultima oră
Pe aceeași temă