VIDEO. Rachetă lansată de pe un submarin, în Coreea de Nord

de Roxana Petre , 09 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 10:58, 09 ianuarie 2016
Foto: Captură Youtube/North Korean Submarine Launches Missile Test

Coreea de Nord a difuzat, sâmbătă, o înregistrare video nedatatată, în care apare liderul nord-coreean Kim Jong-Un, la bordul unei nave militare, privind o rachetă balistică lansată de pe un submarin (SLBM), relatează AFP, citat de Agerpres.

Filmarea a fost difuzată la televiziunea oficială de Phenian. Racheta din videoclip străpunge suprafața mării pe verticală și începe să se ridice după pornirea motorului, crescând în altitudine printre nori.

Potrivit mediei sud-coreene, noua înregistrare video ar fi fost, de fapt, un montaj în care au fost combinate secvențe de la al treilea test SLBM din Coreea de Nord, efectuat în decembrie 2015 în Marea Japoniei, și de la testul cu rachetă Scud efectuat în 2014.

Responsabili militari sud-coreeni afirmă că Phenianul ar continua activ dezvoltarea de rachete lansate de submarin, ceea ce ar duce la un nou nivel de amenințare nucleară nord-coreeană.

Loading...

Comentarii

 • UBAFCA

  09 ianuarie 2016 14:10

  Si racheta este o problema serioiasa dar mai ingrijorator este ca pupilul asta , KIM, POARTA PALARIE Americana si sepci revolutionare, precum inaintasi sai LENIS , bunicu si tacsu

  raspunde comentariului
  • Joaquin Murieta

   09 ianuarie 2016 19:06

   Ti-am mai spus ca motivul pentru care Koreenii se inarmeaza si sunt dispusi sa lupte inclusiv cu arme termo-nucleare este dezastrul Basist din Romania. Koreenii si alte popoare vad clar ca Romanii au devenit o natiune de hoti si prostituate deoarece Americanii si alti "superiori" de rasa Germanica le-au distrus industria si alte locuri de munca decat cele din bordel nu mai exista. Koreenii si alte popoare vor face tot posibilul sa nu ajunga ca Romanii inclusiv vor lupta cu arme nucleare daca va fi necesar ca sa evite sa aiba si ei soarta Romanilor.

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design