VIDEO. Reuters: Primele 100 de zile ale lui Donald Trump la Casa Albă: Am crezut că funcția de președinte este mai ușoară. Am mai mult de muncă, față de cât aveam ca om de afaceri

de Roxana Petre , 28 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 23:05, 28 aprilie 2017
VIDEO. Reuters: Primele 100 de zile ale lui Donald Trump la Casa Albă: Am crezut că funcția de președinte este mai ușoară. Am mai mult de muncă, față de cât aveam ca om de afaceri

Președintele american Donald Trump a vorbit, într-un interviu acordat în exclusivitate agenției Reuters, despre cum s-a schimbat viața sa, în cele 100 de zile de când a ajuns la Casa Albă.

„Îmi iubeam viața de dinainte. Mi se întâmplau atât de multe. Funcția de președinte impune mai multă muncă decât cea din viața mea anterioară. Credeam că va fi mai ușor”, a declarat Donald Trump.

Totodată, el le-a povestit jurnaliștilor că îi lipsește să fie la volan, dat fiind faptul că, din motive de securitate, nu mai poate conduce, și le-a mărturisit că se simte ca într-un „cocon”.

Președintele american le-a mai spus jurnaliștilor că era obișnuit cu lipsa de intimitate din „vechea sa viață”, dar că nu se aștepta ca, în calitate de șef al statului american, să aibă chiar mai puțină decât înainte.

„Trăiești ca într-un mic cocon, pentru că ești înconjurat mereu de securitate, astfel că nu poți să mergi aproape nicăieri”, a mai spus Donald Trump, pecizând că încă nu s-a obișnuit să fie înconjurat non-stop de ofițeri de securitate.

Pentru ieșiri, Donald Trump are o limuzină sau un SUV, dar nu mai poate conduce el mașina. În acest context, s-a arătat dezamăgit de interdicție.
„Îmi place să conduc, dar nu mai pot să o fac”, a spus el.

Viața lui Donald Trump nu s-a schimbat, însă, radical de când a ajuns la Casa Albă. El încă se întâlnește cu foști colegi de afaceri și cu prieteni, pentru sfaturi și încurajări.

El a mai precizat, pentru Reuters, că a decis să nu participe la dineul corespondenților la Casa Albă, care va avea loc duminică, întrucât simte că a fost tratat nedrept de multe trusturi, începând din campania prezidențală.

„Cu siguranță că voi participa anul viitor”, a spus el.

 

Comentarii

  • CHARLIE

    28 aprilie 2017 21:13

    Daca e prea mult de lucru pentru Trump poate sa demisioneze. Eu n'o sa plang dupa el!

    raspunde comentariului
  • Simpatic Trump.Se vede prea bine si ca iubeste America...

    28 aprilie 2017 14:28

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design