Președintele Franței îi va întoarce vizita lui Putin, în 2018. Palatul Elysee confirmă informaţia

de Iulia Iancu , 09 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 20:45, 09 octombrie 2017
Președintele Franței îi va întoarce vizita lui Putin, în 2018. Palatul Elysee confirmă informaţia

Președintele Franței, Emmanuel Macron, va efectua o vizită în Rusia, în 2018, informează Yuri Ushakov, consilier prezidenţial rus, citat de Tass. Palatul Elysee a confirmat planul lui Macron de a se întâlni cu liderul de la Kremlin, scrie Mediafax.

Potrivit lui Ushakov, Putin l-a invitat pe Macron în timpul unei conversaţii telefonice ce a avut loc în luna septembrie să participe la forumul internaţional din 2018.

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, are în plan efectuarea unei vizite oficiale în Rusia, în primele şase luni ale lui 2018, a anunţat serviciul de presă al Palatului Elysee, citat de Tass.

Palatul Elysee a transmis aceste informaţii după ce a fost chestionat în privinţa unei posibile participări a lui Macron la Forumul Economic Internaţional din Sankt Petersburg, programat în mai 2018.

Serviciul de presă al Palatului Elysee nu a specificat însă data exactă la care preşedintele va vizita Rusia şi pe care dintre oraşele ruse le va vizita: ”În acest moment, nu avem detalii în privinţa datei şi a locurilor vizitei sale”.

Comentarii

  • Yăgan Vichenet

    10 octombrie 2017 10:59

    In fine este bine venita vizita franceuzului la Rui poate se msi deschiasă apele întzre vest i est căcie prea se cheltuiete cu iunarmarea celor două parti beligernate fărăr a se îngrijii de valori de artă au fiecare i care se vor face praf intr-un război atomoic.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design