FOTO Ortodocșii ruși au ieșit în stradă, supărați pe filmul care prezintă relația țarului Nicolae al II-lea cu amanta lui

de Avram Eliza , 14 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 18:18, 13 septembrie 2017

Sute de ortodocși ruși au ieșit în stradă, supărați că va fi lansat un film care prezintă relația dintre țarul Nicolae al II-lea și amanta lui. Ei au amenințat chiar că vor arde cinematografele în care va fi difuzată producția, scrie The Telegraph. 

Filmul ”Matilda, regizat de Alexei Uchitel,” prezintă relația de dragoste dintre țarul Nicolae al II-lea, care a fost canonizat, și balerina poloneză Matilda Kschessinska și va avea premiera în luna octombrie. 

Ultra-ortodocșii au cerut ca nici un cinematograf din Rusia să nu difuzeze filmul, amenințând că le vor da foc celor care promovează producția artistică. 

În luna iulie, ultra-ortodocșii au susținut că 40.000 de ruși se simt insultați și consideră că filmul iși bate joc de religia lor.

Dați click pe galeria foto pentru a vedea imagini cu protestul.

Loading...

Comentarii

  • @Paul Greene · Works at Self-Employed

    14 septembrie 2017 19:37

    Inamicul public al bisericii este desantata propaganda anti-religioasa si productia de filme care defaimeaza credinta, sfintii si chiar pe Dumnezeu. Nu ai dumneata de unde cunoaste "adevarul istoric" in privinta tarului Nicolae al II-lea, martirizat de bolsevici cu intreaga familie si recent canonizat in Rusia. Nu "ierarhia bisericii" a amenintat ca va recurge la violenta, ci credinciosii care se simt insultati de inca un film ofensator, produs de artisti evrei.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design