10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Accident grav în Italia. Trei muncitori români au fost...

FOTO + VIDEO. Accident grav în Italia. Trei muncitori români au fost răniți, iar două persoane au murit în urma prăbușirii unui pod pe o autostradă

Un pod s-a prăbușit pe o autostradă din nord-estul Italiei, cel puţin un autovehicul fiind prins sub structura căzută. Există informaţii că o persoană a murit, relatează presa italiană, potrivit Mediafax.

UPDATE 19.30: Primarul localității pe raza căreia s-a produs accidentul a criticat firma care s-a ocupat de construcțiile respective.

“Muncitorii încercau să înalţe nivelul podului cu cricuri hidraulice, iar structura a cedat: este evident că ceva s-a desfăşurat greşit. Este de neconceput să fie efectuate lucrări de acest gen fără închiderea Autostrăzii A14”, a declarat Roberto Ascani, primarul localităţii Castelfidardo (provincia Ancona, regiunea Marche).

UPDATE 19.00: Trei muncitori români au fost răniţi în urmă prăbuşirii podului, joi, pe o autostradă din centrul Italiei, afirmă surse citate de publicaţiile La Repubblica şi Il Sole 24 Ore. Cei trei răniţi sunt muncitori români în vârstă de 56, 47 şi 46 de ani. Ei lucrau la întreţinerea podului prăbuşit, fiind angajaţi ai companiei Delabech. Doi români au fost transportaţi cu elicoptere-ambulanţă la Spitalul Torrette din Ancona. Au căzut de la înălţimea de cinci-şase metri, dar nu sunt în stare gravă. Al treilea are răni uşoare, fiind internat într-un spital din Osimo.

Incidentul a avut loc pe Autostrada A14, la Kilometrul 235+800m, în zona Camerano (Ancona), pe segmentul Loreto-Ancona Sud. Potrivit ziarului Il Messaggero, cel puţin o maşină a fost prinsă sub podul prăbuşit, iar o persoană a murit.

Surse citate de cotidianul La Repubblica au declarat că mai multe maşini au fost surprinse sub structura prăbuşită, existând informaţii că cel puţin două persoane au murit, iar alte două au fost rănite.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers din cauza incidentului.

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă