România, în pericol să piardă competiţia pentru găzduirea Agenţiei Europene a Medicamentului, din cauza referendumului Coaliţiei pentru Familie

de Iulia Iancu , 09 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 22:58, 09 septembrie 2017
România, în pericol să piardă competiţia pentru găzduirea Agenţiei Europene a Medicamentului, din cauza referendumului Coaliţiei pentru Familie

Angajaţii LGBT ai Agenţiei Europene a Medicamentului se tem că drepturile lor nu vor fi recunoscute, dacă sediul instituţiei va fi mutat într-o ţară din Europa de Est, după Brexit, potrivit Politico.eu.

19 oraşe din UE au intrat în competiţia pentru a găzdui Agenţia Europeană a Medicamentului, printre ele aflându-se şi Bucureştiul. 

Săptămâna această, şeful Agenţiei Europene a Medicamentului, Guido Rasi, a cerut celor 19 ţări care vor să găzduiască agenţia să fie în favoarea politicilor lor privind drepturile homosexualilor. Rasi a afirmat că înţelege preocupările personalului LGBT al agenţiei, care i-a scris atât lui, cât şi unor şi lideri UE despre teamă lor de a se mută într-un loc unde drepturile lor nu sunt respectate, iar căsătoriile nu sunt recunoscute, scrie Hotnews.

România este pe cale să organizeze în această toamna un referendum care defineşte "familia", în Constituţie, drept căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Celelalte trei ţări au interdicţii în Constituţie privind căsătoria între persoane de acelaşi sex.

În luna noiembrie, la Bruxelles se va decide prin vot unde se va mută Agenţia Europeană a Medicamentului, iar ultimul cuvânt îl vor avea cei 27 de şefi de stat şi de guvern.

Comentarii

 • gmbplay

  10 septembrie 2017 11:10

  Dictatura minoritatilor de orce fel,face agenda publica.

  raspunde comentariului
 • D. Gheorghe

  10 septembrie 2017 10:13
 • cristi

  10 septembrie 2017 8:29

  Pana acum la angajare firmele precizau ca angajarile se fac fara discriminare de sex, varsta, origine sau convingeri religioase. Sa introducem discriminarea in dezvoltarea economica sau in delocalizarea firmelor?

  raspunde comentariului
 • Discriminare fata de cei normali

  10 septembrie 2017 6:48

  Daca asa se pune problema, adica daca cei din categoria LGBT, in fond o minoritate, au dreptul de veto in decizii importante, inseamna ca heterosexualii sunt discriminati. Ajungem sa ne terorizeze acesti LGBT-isti, pot veni cu diverse pretentii si sa contureze ei viitorul, pentru toti. Evident, in culorile curcubeului...

  raspunde comentariului
 • eugen tamazi

  09 septembrie 2017 23:49

  România, în pericol să piardă competiia pentru găzduirea Ageniei Europene a Medicamentului, din cauza referendumului Coaliiei pentru Familieparerea meace are scula cu prefecturae normal sa faci un referendumtoate tarile din lume trebuie sa faca un referendum !!!!! e democratic! nu bagat cu forta pe usa din dos de parlament chiar daca poporul in majoritate nu e de acord acesta e un mizerabil santajdaca majoritatea consideram ca cea ce a dat dumnezeu e ceva normal si ca un copil se concepe si se creste intre un barbat si o femeie iar actul de casatorie se consuma dat de dumnezeu intre un barbat si o femeieatunci e normal sa consideri casatoria normala data de dumnezeu intre un barbat si o femeiin privat fiecare e liber sa faca ce vrea daca nu afecteaza libertatea celuilalt DECI daca vrei sa te futi in *** in privat esti liber sa o faci cu un barbat dar fara a murdari casatoria si cresterea copilului daca ai ajuns sa santajezi o tara care rar face ceva democratic un referendum atunci acele tari sau institutii sunt niste jeguri care nu merita nici ultimul scuipattoate tarile care au legalizat casatoria intre persoane de aceasi sex ar trebui sa faca ceva pur democratic un referendum si atunci ar fi legea corecta nu prin usa din dos dat de parlament se aude in anglia sau in celelalte tari

  raspunde comentariului
 • Ecce Kurrupt

  09 septembrie 2017 22:47

  România în pericol să piardă poziția strategică pentru găzduirea ajenturii supozitorului kurcubeului, ecce intolerabil!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design