16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTragedia din Colectiv: Cine au fost cei 60 de oameni care au...

Tragedia din Colectiv: Cine au fost cei 60 de oameni care au murit în urma incendiului

La o lună de la incendiul din clubul Colectiv, izbucnit în 30 octombrie, a ajuns la 60 de decese. Printre victimele care au pierdut lupta pentru viaţă se numără artişti, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini, scrie Mediafax. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cine au fost oamenii care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv. 

În 30 octombrie, în clubul Colectiv din Capitală, a izbucnit un incendiu, din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului trupei rock „Goodbye to Gravity”, care îşi lansa ce le-al doilea album, „Mantras of War”. 

La cinci zile de la tragedie, premierul Victor Ponta și primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, și-au anunțat demisiile cerute în stradă, cu o zi înainte.

Ministerul Muncii a anunţat, în 2 noiembrie, că fiecare familie care a pierdut o persoană în incendiul din clubul Colectiv va primi câte 5.000 lei, ajutor de urgență.

Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea procurorilor de la Parchetul General de prelungire a arestului preventiv pentru cei trei acționari și administratori ai clubului Colectiv – Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu. Ei vor fi plasați în arest la domiciliu, cu acuzaţii de omor din culpă şi vătămare corporală din culpă.

În urma incendiului din clubul Colectiv, izbucnit în 30 octombrie, în timpul concertului rock al formaţiei “Goodbye to Gravity”, au murit 60 de oameni. Alte 35 de victime, dintre care 6 în stare critică, sunt internate în spitalele din Capitală.

Cele mai citite

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă