25.7 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialBrașov: Femeie la spital, în urma unei explozii

Brașov: Femeie la spital, în urma unei explozii

O femeie de 54 de ani din Brașov a ajuns cu arsuri la spital în urma unei explozii ce a avut loc luni dimineața în locuinţa sa dintr-un bloc de garsoniere. Din primele verificări, deflagrația s-ar fi produs din cauza acumulărilor de gaze de la o butelie, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, explozia a avut loc, luni, în jurul orei 9.00, într-o locuinţă dintr-un bloc de garsoniere de pe strada Lămâiţei din municipiul Braşov, din cauza acumulărilor de gaze de la o butelie de aragaz.

Suflul exploziei a afectat structura pereţilor locuinţei respective, precum şi uşile altor 12 garsoniere din imobil.

În garsoniera în care s-a produs deflagraţia se afla o femeie de 54 de ani, care a suferit arsuri grave pe 35 la sută din suprafaţa corpului.

"Explozia s-a produs la o garsonieră aflată la etajul al patrulea, care nu a fost urmată de incendiu. Din cauza suflului exploziei, o femeie de 54 de ani care se afla în locuinţa respectivă a suferit arsuri de gradul I, II şi III pe 35 la sută din suprafaţa corpului. Era conştientă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov cu un echipaj SMURD", a declarat Sfreja, citat de Mediafax.

Locatarii de la etajul unde s-a produs explozia au fost evacuaţi din clădire de către pompieri, iar zona a fost aerisită, dar nu a existat pericolul producerii unei alte explozii deoarece blocul de garsoniere nu este racordat la reţeaua de gaze.

Inspectoratul Teritorial în Construcţii urmează să stabilească dacă a fost afectată structura de rezistenţă a clădirii.

Cele mai citite

Belgia reușește egal și trimite Ucraina acasă de la EURO

Belgia, echipă care face parte din Grupa E, a trimis Ucraina acasă, după un 0-0. Amintim că România s-a calificat de pe PRIMUL LOC...

ONU: Extinderea în Liban a războiului dus în prezent de Israel împotriva Hamas în Fâşia Gaza ar putea fi apocaliptică

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă, Martin Griffiths, a avertizat miercuri, la Geneva, că extinderea în Liban a războiului dus în prezent de...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...
Ultima oră
Pe aceeași temă