VIDEO Traian Băsescu comentează incidentul dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

de Iulia Iancu , 14 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 14:17, 14 septembrie 2017
VIDEO Traian Băsescu comentează incidentul dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat, pe Facebook, că nu va mai participa la nicio emisiune în care este invitat şi Mirel Palada, catalogându-l drept „un individ cu comportament de derbedeu ordinar”, după ce acesta l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauza de publicitate a unei emisiuni difuzate de postul B1Tv.

„Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Ciurlin, moderatoare la B1 Tv. Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale. Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă”, a scris Băsescu pe contul său de Facebook.

Deputatul USR Nicuşor Dan a anunţat, joi, că senatorul Mihai Goţiu va face plângere penală după ce a fost agresat fizic de Mirel Palada în studioul B1Tv, el apreciind că este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească.

„Mihai Goţiu a fost agresat fizic de Mirel Palada în studioul B1Tv. Era de aşteptat că scăderea continuă a dialogului democratic (va amintiţi de "ciocu' mic; acum suntem noi la putere"?) să ducă aici. Mihai Goţiu va face plângere penală şi este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească. Mihai Goţiu este un luptător. A fost ani de zile unul dintre principalii opozanţi ai proiectului minier de la Roşia Montană. Alături de Mihai Goţiu”, a scris Nicuşor Dan.

Moderatoarea emisiunii Talk B1, Nadia Ciurlin, a anunţat miercuri seara că sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe senatorul Mihai Goţiu (USR), în timpul unei pauze publicitare. Ulterior, Mihai Goţiu a precizat că a fost lovit de către Palada cu pumnul în gură.

”Din păcate, în pauza de publicitate s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut. Domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goţiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment. Din păcate, au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a spus Nadia Ciurlin, la reluarea emisiunii.

”Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus că am intrat în politică din cauza unora ca el. M-a lovit în faţă o singură dată. Comportamentul din aceasta seară e doar o mostra. Nu e doar o agresiune fizică, dar şi o agresiune a majoritatii. Azi, în Biroul Permanent când am cerut comisie de ancheta legata de modul în care s-a votat la moţunea de cenzură, au considerat ca nu e cazul sa se ancheteze”, a declarat Mihai Goţiu, la B1, explicând incidentntul.

”Am simţit decăderea totală a PSD-ului atunci când m-a lovit”, a comentat senatorul USR.

Acesta intenţionează să depună plângere la poliţie împotriva lui Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului.

”Nu cred că domnul Palada va mai apărea în presă o vreme. Sper ca presa să aibă atâta demnitate...”, a adăugat Goţiu.

Mihai Goţiu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a fost ameninţat de către Mirel Palada înainte de a fi lovit în timpul pauzei unei emisiuni la B1 TV, senatorul USR precizând că în urma incidentului a avut doar buza spartă şi un picior julit.

”În timpul emisiunii, când se discuta despre prietenul domnului Palada, Sebastian Ghiţă, şi despre drumul banilor la Ploieşti, a intervenit în timp ce vorbeam. Când s-a întâmplat şi a doua şi a treia oară, i-am spus că este un comportament de om nesimţit şi ăsta este unul dintre motivele pentru care am intrat în politică. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atenţia la limbaj şi m-am conformat. În pauză m-a ameninţat direct să nu-i mai spun că-i nesimţit - deşi eu mă referisem doar la comportamentul lui - şi că văd eu după emisiune”, a relatat Goţiu geneza incidentului.

Goţiu nu a retractat însă afirmaţii anterioare şi asta l-ar fi făcut pe Mirel Palada să sară la bătaie. ”A sărit la mine şi m-a lovit cu pumnul. Au trebuit să intervină cei de la B1 să-l scoată afară”, a spus senatorul. El a precizat că nu a fost foarte afectat fizic de accesul de furie al celuilalt invitat fiind vorba de ”o buză spartă şi un picior julit”.

”Comportamentul ăsta denotă un comportament al clasei politice, în general. Chiar astăzi, un coleg de-al meu, deputatul Adrian Prisnel, a fost ameninţat în timpul dezbaterilor din Comisia de agricultură”, a mai spus Mihai Goţiu.

 

Comentarii

 • Eroii patriei

  15 septembrie 2017 7:52

  Nesimtirea acestori penali nu are limite...

  raspunde comentariului
 • Valeriu

  14 septembrie 2017 20:55

  Tristețea imensă este că monumentul de cinism Traian Băsescu, după aberanta intervenție pe seama acestui caz chiar mai puțin lugubru decât juruința sa pe Biblie - în direct la TV că nu l-a lovit pe copil cu pumnul în plex, fiindcă îl lovise clar cu palma peste față de era să-l răstoarne, cum s-a văzut foarte deslușit în filmul de zeci de ori difuzat de televiziuni - încă mai are aplaudaci. DEGENERESCENȚA NU IARTĂ!Tristețea imensă este că monumentul de cinism Traian Băsescu, după aberanta intervenție pe seama acestui caz chiar mai puțin lugubru decât juruința sa pe Biblie - în direct la TV că nu l-a lovit pe copil cu pumnul în plex, fiindcă îl lovise clar cu palma peste față de era să-l răstoarne, cum s-a văzut foarte deslușit în filmul de zeci de ori difuzat de televiziuni - încă mai are aplaudaci. DEGENERESCENȚA NU IARTĂ!Tristețea imensă este că monumentul de cinism Traian Băsescu, după aberanta intervenție pe seama acestui caz chiar mai puțin lugubru decât juruința sa pe Biblie - în direct la TV că nu l-a lovit pe copil cu pumnul în plex, fiindcă îl lovise clar cu palma peste față de era să-l răstoarne, cum s-a văzut foarte deslușit în filmul de zeci de ori difuzat de televiziuni - încă mai are aplaudaci. DEGENERESCENȚA NU IARTĂ!Tristețea imensă este că monumentul de cinism Traian Băsescu, după aberanta intervenție pe seama acestui caz chiar mai puțin lugubru decât juruința sa pe Biblie - în direct la TV că nu l-a lovit pe copil cu pumnul în plex, fiindcă îl lovise clar cu palma peste față de era să-l răstoarne, cum s-a văzut foarte deslușit în filmul de zeci de ori difuzat de televiziuni - încă mai are aplaudaci. DEGENERESCENȚA NU IARTĂ!Tristețea imensă este că monumentul de cinism Traian Băsescu, după aberanta intervenție pe seama acestui caz chiar mai puțin lugubru decât juruința sa pe Biblie - în direct la TV că nu l-a lovit pe copil cu pumnul în plex, fiindcă îl lovise clar cu palma peste față de era să-l răstoarne, cum s-a văzut foarte deslușit în filmul de zeci de ori difuzat de televiziuni - încă mai are aplaudaci. DEGENERESCENȚA NU IARTĂ!

  raspunde comentariului
 • DeMoniCaCoLumBeaNU

  14 septembrie 2017 15:34

  asta, ca si majoritatea jurnalistilor", merita numai pumni de la oricine s-o nimeri pe aproape

  raspunde comentariului
 • Palmafina

  14 septembrie 2017 15:23

  Ptuu la securisti

  raspunde comentariului
 • Ardelean

  14 septembrie 2017 14:30

  Ca de obicei,fostul președinte pune punctul unde trebuie. Proștii,postacii plătiți,orbitii inculturii,politrucii 0 barat,cu 100 de voturi în spate, bolșevicii pesede mint,jignesc, manipulează. Inculții, analfabeții, sărăntocii,babeturile ii susțin și-i votează. În rest,țară merge că și unsa spre kremlin

  raspunde comentariului
  • Palmafina

   14 septembrie 2017 15:21

   Chioru bolsevic kaghebist securist cu parnaiasi in famiglie fiesa corupta cu dosar un demis escroc care mai fraiereste papalapti din Cluji.

   raspunde comentariului
 • Palmafina

  14 septembrie 2017 13:21

  Diferenta intre Palade si chioru coafai-a-si ochiu ,e ca Palade plesneste asumand,chioru nici in plex nici in gura nu a lovit cu pumnul,rama ,taratura national-internationala supranumit de politie-javrra ordinaara.

  raspunde comentariului
 • BucaLe 1&2 HauuuuuUuuuuuuu

  14 septembrie 2017 11:48

  Si dupe pauza iemisiunea a continuat, ori s-a sfirrShit - ca daca sa sfirSHIT nu erea pauza! - rezulta deci ca si nivelul vostru intelectual e asemeni celor doi olteni - ati vazut ce rosha e ALL tenia? - si multi dintre voi meritatzi pumni in gura, pe bune. Eu am dat deja cu pumnul in ecran cand l-am auzit pe chelboshul de la realitatea cum vorbeste de ion creanga!

  raspunde comentariului
 • un roman

  14 septembrie 2017 10:36

  e Capitane,pumnii,picioarele si cu capul ,de fapt face,capul actioneaza,capul trage,daca n-ai minte

  raspunde comentariului
 • un roman

  14 septembrie 2017 10:16

  Sociolog national,socializeaza,argumenteaza,ise exprima cu pumnii,picioarele,prin contact direct cu cetateanul

  raspunde comentariului
 • un roman

  14 septembrie 2017 10:12

  Starea Natiuni,Doamne,babuinul asta si sociolog si psd-ist,demn urmas ,al democratiei originale,dialogul,argument exprimarea

  raspunde comentariului
 • un roman

  14 septembrie 2017 10:05

  sa te feresti de aia prosti,nebuni si plini de fuduli

  raspunde comentariului
 • un roman

  14 septembrie 2017 10:01

  asa-s astia ,fara prea multa minte si obrazul gros,mult prea gros si nasul lung,pres sus,subdezvoltati mintal, primatele neevoluate,necivilizate, forta lor, nu sta in materia cenusie , sta in puterea muschilor,numai asa se pot exprima,icomportamentul,dialogul lor,pumnul,picioarele si fruntea capului

  raspunde comentariului
 • un roman

  14 septembrie 2017 9:48

  Mihai GotiuMihai Gotiu investigheaza Afacerea Rosia Montana de peste 11 ani. A realizat sute de interviuri, a facut numeroase drumuri si a locuit luni la rand la Rosia Montana. A participat la conferinte nationale si internationale pe aceasta tema. A strans o documentatie impresionanta despre alte exploatari similare din intreaga lume si despre metodele instrainarii resurselor Romaniei din ultimele decenii. A intrat in posesia unor documente interne ale companiei miniere, corespondente diplomatice si strategii de lobby care indica implicarea unor persoane importante de la Washington, Londra, Bruxelles, Bucuresti si din conducerea NATO in derularea Afacerii. A urmarit indeaproape modul in care s-a format, a actionat si s-a dezvoltat miscarea de rezistenta, fapt care i-a permis sa prezica, inca din 2007, ca Rosia Montana va deveni cea mai importanta miscare civica din Romania si sa indice cu exactitate, cu doua luni mai devreme, momentul si amploarea protestelor din toamna lui 2013. Pentru articolele legate de subiectul Rosia Montana, a fost premiat de societatea civila la Green Awards 2011 si de profesionistii din presa la Gala SuperScrieri 2012.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design