18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO Traian Băsescu comentează incidentul dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu: Palada,...

VIDEO Traian Băsescu comentează incidentul dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat, pe Facebook, că nu va mai participa la nicio emisiune în care este invitat şi Mirel Palada, catalogându-l drept „un individ cu comportament de derbedeu ordinar”, după ce acesta l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauza de publicitate a unei emisiuni difuzate de postul B1Tv.

„Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Ciurlin, moderatoare la B1 Tv. Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale. Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă”, a scris Băsescu pe contul său de Facebook.

Deputatul USR Nicuşor Dan a anunţat, joi, că senatorul Mihai Goţiu va face plângere penală după ce a fost agresat fizic de Mirel Palada în studioul B1Tv, el apreciind că este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească.

„Mihai Goţiu a fost agresat fizic de Mirel Palada în studioul B1Tv. Era de aşteptat că scăderea continuă a dialogului democratic (va amintiţi de "ciocu' mic; acum suntem noi la putere"?) să ducă aici. Mihai Goţiu va face plângere penală şi este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească. Mihai Goţiu este un luptător. A fost ani de zile unul dintre principalii opozanţi ai proiectului minier de la Roşia Montană. Alături de Mihai Goţiu”, a scris Nicuşor Dan.

Moderatoarea emisiunii Talk B1, Nadia Ciurlin, a anunţat miercuri seara că sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe senatorul Mihai Goţiu (USR), în timpul unei pauze publicitare. Ulterior, Mihai Goţiu a precizat că a fost lovit de către Palada cu pumnul în gură.

”Din păcate, în pauza de publicitate s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut. Domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goţiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment. Din păcate, au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a spus Nadia Ciurlin, la reluarea emisiunii.

”Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus că am intrat în politică din cauza unora ca el. M-a lovit în faţă o singură dată. Comportamentul din aceasta seară e doar o mostra. Nu e doar o agresiune fizică, dar şi o agresiune a majoritatii. Azi, în Biroul Permanent când am cerut comisie de ancheta legata de modul în care s-a votat la moţunea de cenzură, au considerat ca nu e cazul sa se ancheteze”, a declarat Mihai Goţiu, la B1, explicând incidentntul.

”Am simţit decăderea totală a PSD-ului atunci când m-a lovit”, a comentat senatorul USR.

Acesta intenţionează să depună plângere la poliţie împotriva lui Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului.

”Nu cred că domnul Palada va mai apărea în presă o vreme. Sper ca presa să aibă atâta demnitate…”, a adăugat Goţiu.

Mihai Goţiu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a fost ameninţat de către Mirel Palada înainte de a fi lovit în timpul pauzei unei emisiuni la B1 TV, senatorul USR precizând că în urma incidentului a avut doar buza spartă şi un picior julit.

”În timpul emisiunii, când se discuta despre prietenul domnului Palada, Sebastian Ghiţă, şi despre drumul banilor la Ploieşti, a intervenit în timp ce vorbeam. Când s-a întâmplat şi a doua şi a treia oară, i-am spus că este un comportament de om nesimţit şi ăsta este unul dintre motivele pentru care am intrat în politică. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atenţia la limbaj şi m-am conformat. În pauză m-a ameninţat direct să nu-i mai spun că-i nesimţit – deşi eu mă referisem doar la comportamentul lui – şi că văd eu după emisiune”, a relatat Goţiu geneza incidentului.

Goţiu nu a retractat însă afirmaţii anterioare şi asta l-ar fi făcut pe Mirel Palada să sară la bătaie. ”A sărit la mine şi m-a lovit cu pumnul. Au trebuit să intervină cei de la B1 să-l scoată afară”, a spus senatorul. El a precizat că nu a fost foarte afectat fizic de accesul de furie al celuilalt invitat fiind vorba de ”o buză spartă şi un picior julit”.

”Comportamentul ăsta denotă un comportament al clasei politice, în general. Chiar astăzi, un coleg de-al meu, deputatul Adrian Prisnel, a fost ameninţat în timpul dezbaterilor din Comisia de agricultură”, a mai spus Mihai Goţiu.

 

Cele mai citite

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă