10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Cum arată locul preferat de pescuit al șefului PSD. Aici s-ar...

VIDEO. Cum arată locul preferat de pescuit al șefului PSD. Aici s-ar fi fotografiat Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu cu știucile prinse

Liviu Dragnea a postat pe contul său de Facebook, în urmă cu mai mult de o lună, fotografii în care apărea alături de premierul Sorin Grindeanu în timp ce își etalau capturile prinse într-o partidă de pescuit. Jurnaliștii de la HotNews au căutat locul în care cei doi au pescuit, și au găsit că lacul se află lângă Dunăre, în sudul județului Teleorman, fiind concesionat de Tel Drum.

Sătenii din localitățile apropiate știu că lacul Belina este al lui Dragnea, iar în acte, el este al companiei Tel Drum.

Atunci când a postat fotografiile pe Facebook, Liviu Dragnea nota că el a prins 17 știuci, iar Sorin Grindeanu, 9.

„În acest sfârșit de săptămână, l-am învățat pe Sorin (n.r. Grindeanu) să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă!”, scria Liviu Dragnea.

„Presa a speculat că partida de pescuit a avut loc în Deltă. În realitate imaginile sunt luate în locul unde Dragnea obișnuiește să vină la pescuit: lacul Belina, brațul Pavel, în sudul județului pe care l-a condus ani de zile, Teleorman, într-un loc concesionat de compania Tel Drum. Mai multe surse ne-au confirmat această informație, susținută de o serie de indicii, cum ar fi barca de pe Belina, asemănătoare cu cea din pozele posate de Dragnea pe Facebook. La Belina și Pavel se poate pescui caras, crap și pești răpitori, inclusiv știucă, după cum reiese din datele Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură (ANPA)”, scriu jurnaliștii.

Ei precizează că, locul în care Nicolae Ceaușescu intenționa să construiască o hidrocentrală, “Guvernul Ponta l-a trecut prin HG din administrația Apelor Românie în administrația Consiliului Județean Teleorman. Guvernul si-a motivat transferul prin dorinta CJ Teleorman de a dezvolta turistic zona, prin constructia unui  complex turistic şi sportiv, cu hotel, bazine de înot şi pensiuni, o tabără cu plajă.”

Jurnaliștii spun că zona de agreement, în care se spune că vor fi contruite atracții pentru turiști, un hotel și bazine de înot, nu a mai apărut. În schimb, Tel Drum ar fi ridicat construcții cu circuit închis unde Liviu Dragnea petrece timpul cu invitații săi, la pescuit.

Jurnaliștii au mers în localitate pentru a vedea daca pot să pescuiască în lac, iar viceprimarul Florin Dragomir le-a spus că nu pot face așa ceva, deoarece lacul este al lui Dragnea.

“Pe proprietatea administrata de Tel Drum, firma de constructii a ridicat in spatele unui gard inalt de peste doi metri o vila tip pensiune. Apele Romane ne-au declarat ca nu au construit imobilul, iar Tel Drum nu ne-a raspuns la intrebare. Primarul din Seaca ne-a spus ca CJ Teleorman a dat autorizatia de constructie, nu mai stie anul, si ca Tel Drum a construit acolo, din ce stie el”, se mai spune în articol.

Mai multe detalii despre locul în care Liviu Dragnea pescuiește puteți citi AICI.

Cele mai citite
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...

ROCA Investments înregistrează creștere pentru al șaselea an consecutiv, în pofida unui an plin de provocări, și o valoare de piață de 81,64 mil...

ROCA Investments, cea mai dinamică companie de private equity din România, celebrează șase ani de activitate pe piața locală. Compania anunță o evaluare curentă...
00:01:23

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul...
Ultima oră
Pe aceeași temă