12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialUn suspect în dubla crimă de la Târgoviște ar putea fi reținut...

Un suspect în dubla crimă de la Târgoviște ar putea fi reținut în scurt timp

Anchetatorii au un suspect principal în cazul bărbaţilor găsiţi împuşcaţi pe câmp, la Târgovişte, iar poliţiştii sunt pe urmele lui, informează sâmbătă TVR.

Potrivit unor surse din anchetă, suspectul s-ar afla într-o localitate din apropierea oraşului şi ar avea şi un complice.

Foarte probabil, cei doi vor fi capturaţi în scurt timp.

Riscă închisoarea pe viaţă dacă se va dovedi că i-au împuşcat pe cei doi bărbaţi intenţionat. Asupra fiecărei victime au fost trase câte două cartuşe.

Cele două victime sunt consilierul local Gheorghe Ifrim din comuna Răzvad, județul Dâmbovița, și Ion Neagu, un muncitor angajat de consilier pentru a-l ajuta la recolatare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...
Ultima oră
Pe aceeași temă