21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialUn şofer a confundat Autostrada Soarelui cu o pistă de raliu: circula...

Un şofer a confundat Autostrada Soarelui cu o pistă de raliu: circula cu 236 de kilometri la oră

236 de kilometri la oră a înregistrat, luni, un radar montat pe Autostrada Soarelui, când a trecut pe lângă el un bolid condus de un tânăr din Slobozia.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, ”bărbatul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar, la km. 96, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, conducând cu o viteză de 236 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile”.

Poliţia îi avertizează pe şoferi că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Astfel că agenţii de circulaţie recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Cele mai citite

Klaus lovit de drona Ghinion

Bomba zilei vine de unde nu te-ai fi așteptat, având în vedere recentele derapaje ale justiției. Da, din partea Înaltei Curți de Casație...

Suburbiile sudice ale Beirutului, devastate de atacuri aeriene israeliene: mii de oameni evacuați

Suburbiile sudice ale Beirutului au fost transformate în zonă de conflict, după ce Israelul a lansat atacuri aeriene intense asupra unei regiuni controlate de...

Armata israeliană a lovit din nou fieful Hezbollah din Beirut

Armata israeliană a anunţat sâmbătă după-amiază o nouă lovitură asupra fiefului Hezbollah din Beirut, la o zi după un puternic bombardament asupra cartierului general...
Ultima oră
Pe aceeași temă