30.5 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialUn microbuz s-a răsturnat pe DN 17: Șoferul a murit, iar șapte...

Un microbuz s-a răsturnat pe DN 17: Șoferul a murit, iar șapte persoane au fost rănite

Șapte persoane din Republica Moldova au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident produs pe DN 17, în localitatea suceveană Poiana Stampei, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat, informează Mediafax.

Şoferul microbuzului care s-a răsturnat, miercuri seară, pe DN 17, în localitatea suceveană Poiana Stampei, a murit. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat că şoferul microbuzului a fost descarcerat de un echipaj al Detaşamentului din Vatra Dornei şi s-a încercat resuscitarea acestuia, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decedat.

Trei dintre cei șapte pasageri răniți sunt stabilizaţi în ambulanţe, fiindu-le acordat primul ajutor. La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe din Bistriţa Năsăud, trei ambulanţe din Vatra Dornei şi un echipaj SMURD din Câmpulung Moldovenesc.

Găleată a precizat că urmează să se stabilească dacă persoanele rănite necesită să fie transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că miercuri, în jurul orei 18.30, un microbuz înmatriculat în Franţa s-a răsturnat pe DN 17, în zona localităţii sucevene Poiana Stampei.

În urma accidentului, şapte pasageri din microbuz au fost răniți ușor, iar şoferul a rămas încarcerat, intervenindu-se pentru scoaterea lui din autovehicul.

Epureanu a precizat că accidentul s-a produs din cauza ploii şi a vitezei neadaptate într-o curbă.

Primele informaţii furnizate de Poliţie arătau că pasagerii din microbuz sunt din Republica Moldova, însă după identificarea acestora s-a stabilit că aceștia sunt de fapt din Cernăuţi, Ucraina.

Cele mai citite

Istoria și semnificația numerelor norocoase în diverse culturi

Numerele au avut întotdeauna o importanță deosebită în viața oamenilor, fiind folosite pentru a înțelege și a da sens lumii înconjurătoare. În multe...

Le-am dat PATRIOT ucrainenilor, pentru că patri(h)oți am trimis în Germania și mai avem în Parlament

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis ca România să doneze un sistem PATRIOT Ucrainei, țară care se confruntă...

VIDEO. Coreea de Nord susține că a testat cu succes o rachetă cu focoase multiple

Coreea de Nord a reuşit ieri testul unei rachete cu focoase multiple, a informat joi agenţia de stat nord-coreeană KCNA.Regimul de la Phenian "a...
Ultima oră
Pe aceeași temă