15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUn microbuz în care se aflau 20 de copii s-a răsturnat pe...

Un microbuz în care se aflau 20 de copii s-a răsturnat pe autostrada A1. 11 copii au suferit răni ușoare, iar șoferul a decedat

UPDATE 21.37: Şoferul microbuzului implicat, marţi seara, în accidentul rutier pe Autostrada Orăştie-Sibiu a decedat, iar unsprezece copii au suferit răni uşoare, o parte dintre părinţii acestora venind la faţa locului să-i ducă acasă cu maşini personale, potrivit Mediafax.

Iniţial, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a anunţat că un singur copil a fost rănit în urma accidentului, însă apoi s-a stabilit că în total unsprezece copii din 20 au suferit escoriaţii, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu, a declarat că şoferul microbuzului, în vârstă de 53 de ani, a decedat la scurt timp după producerea accidentului.

 


Un microbuz în care se aflau 20 de copii s-a răsturnat, marți, pe Autostrada A1, între localitățile Sebeș și Deva, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu, nu au fost semnalate probleme deosebite în rândul copiilor care se aflau în microbuzul răsturnat.

„Forţele de la faţa locului intervin cu o autospecială, o ambulanşă SMURD, o descarcerare şi două ambulanşe ale serviciului judeţean. În sprijin, au fost trimise şi două echipaje de terapie intensivă mobilă de la ISU Hunedoara”, a mai precizat Alina Marescu.

Potrivit sursei citate, microbuzul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

 

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă