27.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialTrafic blocat pe DN 1, după ce trei TIR-uri s-au ciocnit

Trafic blocat pe DN 1, după ce trei TIR-uri s-au ciocnit

Circulaţia pe Drumul Naţional 1 A Ploieşti – Braşov este blocată, vineri, în urma unui accident, în care au fost implicate trei TIR-uri, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Accidentul a avut loc la granița dintre județele Prahova și Brașov.

Conform primelor informaţii de la locul accidentului, şoferul unuia dintre autotrenuri a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi s-a ciocnit frontal cu un alt TIR. Pentru a evita impactul cu cele două TIR-uri implicate în accident, şoferul unui alt autotren a tras de volan, iar maşina a căzut într-o râpă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că TIR-ul a căzut la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci, şase metri şi este încărcat cu lăzi goale. Şoferul TIR-ului a ieşit singur din cabina autotrenului, nefiind rănit.

În ceea ce priveşte autotrenurile care s-au ciocnit, unul dintre acestea este încărcat cu bere, iar celălalt transportă materiale textile şi este condus de un şofer polonez.

Şoferul autotrenului care transporta bere a rămas încarcerat în maşină, fiind scos de echipajele ISU Prahova şi preluat de o ambulanţă SMURD care l-a transportat la spital, fiind rănit la picioare. Şoferul din Polonia, care conducea TIR-ul încărcat cu material textil, nu a fost rănit.

Drumul Naţional 1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov şi ruta Vălenii de Munte – Cheia – Săcele şi este circulat în special de TIR-uri, al căror acces este interzis pe DN 1, pe Valea Prahovei, în cursul săptămânii, pe timp de zi, şi în week-end.

Pe acest tronson s-au format coloane de maşini, întrucât în zonă nu există rută ocolitoare.

Cele mai citite

Cântărețul Bjorn Ulvaeus s-a căsătorit. Artistul face parte din trupa ABBA

Bjorn Ulvaeus, membru al trupei ABBA, s-a căsătorit cu partenera sa, Christina Sas, într-o ceremonie specială oficiată de Sandi Toksvig, gazda emisiunii BBC "QI". Bjorn...

Foști șefi din Apele Române, trimiși în judecată de procurorii anticorupție

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a fostului director al Administrației...

Fondurile de pensii private au crescut cu 30%, față de anul trecut

Activele fondurilor de pensii private au cumulat  aproape 150 de miliarde de lei la finalul lunii iunie Raportul Autorităţii de Supraveghere Financiară, privind evoluţia sistemului...
Ultima oră
Pe aceeași temă