10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialToate trenurile care circulă între București - Ploiești și retur au înregistrat...

Toate trenurile care circulă între București – Ploiești și retur au înregistrat întârzieri la sosire şi la plecarea din Gara de Nord, din cauza unei defecțiuni

Trenurile CFR care circulă pe segmentul feroviar Bucureşti – Ploieşti vor avea, joi, întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, din cauza unui deranjament tehnic la sistemul de dirijare a traficului, potrivit Mediafax.

Potrivit CFR, echipele feroviare intervin, joi dimineaţă, pe segmentul de cale ferată Buftea-Chitila, pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de dirijare a traficului.

Circulaţia trenurilor care tranzitează staţiile Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti se desfăşoară în cursul dimineţíi în condiţii speciale, de tip ”cale liberă”, până la finalizarea lucrărilor de repunerea în funcţie a sistemului de dirijare a traficului.

Trenurile de călători aflate în circulaţie pe segmentul feroviar Bucureşti – Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, deoarece pe toată perioada intervenţiei se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă