12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Tiberiu Nițu cere legi eficiente pentru prevenirea atacurilor teroriste

VIDEO: Tiberiu Nițu cere legi eficiente pentru prevenirea atacurilor teroriste

Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, a subliniat că România are nevoie de legi eficiente pentru a preveni actele de terorism, după atacul care a avut loc miercuri la publicația franceză de satiră Charlie Hebdo.

”Se impun a fi adoptate legi eficiente penrtu a putea preveni actele te terorism. Este important să le putem preveni. E groanzic ceea ce se întâmplă la Paris. Pentru a preveni actele de teorism avem nevoie de instrumente potrivite”, a declarat Tiberiu Nițu, potrivit B1 TV.

”Astfel de acte normative sunt imperios necesare. Ne-am implicat pentru a adopta astfel de legi. Pentru a acționa ferm împotriva teroriștilor și pentru a putea preveni actele de terorism nicio măsură nu poate fi disproporționată”, a arătat procurorul general.

Totodată, el, a explicat că România nu are în acest moment motive să se îngrijoreze cu privire la astfel de acte de terorism.

”Nu avem motive să ne îngrijorăm. Serviciile specializate își fac foarte bine treaba și noi susținem treaba acestor instituții”, a subliniat Nițu.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_big/59d690e99a47c2b283f8b5635fa64803/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă