Sindicaliștii susțin că Ministrul Muncii nu înţelege legislaţia şi nici rolul şi semnificaţia poziţiei publice pe care o ocupă

de Iulia Iancu , 01 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 19:24, 01 noiembrie 2017
Sindicaliștii susțin că Ministrul Muncii nu înţelege legislaţia şi nici rolul şi semnificaţia poziţiei publice pe care o ocupă

Confederația sindicală Cartel Alfa cere demiterea ministrului Muncii, Olguța Vasilescu şi medierea de către preşedintele României a conflictului social între Guvern şi partidele de guvernământ, pe de o parte, şi partenerii sociali, pe de altă parte.

Sindicaliștii susțin că Ministrul Muncii nu este preocupat de piaţa muncii, nu înţelege legislaţia şi nici rolul şi semnificaţia poziţiei publice pe care o ocupă. "Măsurile pe care le promovează acum, prin dezinformare şi minţind în toate datele pe care le prezintă public, prin dezinteresul pe care îl are faţă de lucrătorii din sectorul economic, prin gândirea feudală faţă de lucrători (oricum angajatorul face ce vrea în România cu lucrătorul) sunt împotriva lucrătorilor şi vor avea consecinţe grave, greu de estimat în amploarea lor, atât în plan social, dar şi economic. Ministrul Muncii a elaborat una dintre cele mai proaste legi a salarizării publice care, nu numai că nu rezolvă problema inechităţii şi dezechilibrului în interiorul sistemului bugetar, ci o adânceşte", se arată într-un comunicat de presă al Confederaţiei Naţionale Sindicale "Cartel Alfa.

Totodată, reprezentanții sindicaliștilor sunt de părere că Lia Olguţa Vasilescu a făcut promisiuni exagerate şi bazate "mai mult pe închipuiri decât pe realităţi economice", fiind incapabilă să-şi asume greşelile.

Comentarii

 • BuneaDana

  02 noiembrie 2017 3:41

  Nu-mi vine sa cred ca un sindicat face asemenea comunicat. Complimente. Un adevăr mai mare ca asta nu a avut nimeni curajul sa-l spună. Un ministru al muncii mai habarnist decât Olguța Vasileascu n-a avut România niciodată. Se vedea cu ochii liberi asta, ori de cate ori apărea la tv si povestea de creșterea exlosiva a salariilor o făcea cu o voce si o figura de habar n-avea de ce zicea. Învățase textul bine, la fel ca pe lozincile si minciunile de partid cu ca esre familiarizata si fara pic de simt al responsabilității sale, de ministru bate apa in piua cu aceleași aiureli. Bravo sindicat. Complimente meritate

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  01 noiembrie 2017 21:54

  VREM OAMENI CINSTITI, PATRIOTI SI COMPETENTI LA CONDUCEREA TARII. Liviu Dragnea este escroc. A escrocat statul roman cu Tel Drum, cu contracte truncate, aducand prejudicii de sute de milioane de euro. Are de platit 7,5 milioane de euro numai pe HOTELUL TURIS, in dosarul penal 6311-2-2012, tinut blocat cu NUP la Parchetul General. Prin Hotararea de Guvern nr. 1446 si ANEXA 11 secreta, din 12 noiembrie 2008, premierul C. P. Tariceanu, a modificat contractul incheiat de Guvernul Stolojan cu firma canadiana STERLING RESOURCES, acordand dreptul acestei firme sa exploateze resursele petroliere si de gaze din zona Insulei Serpilor, in conditii absolut defavorabile Romaniei, care s-a soldat deja cu prejudicii pentru tara noastra de sute de milioane de euro. Precizez ca HG 1446 cu Anexa 11 au fost semnate de Tariceanu hoteste, la sfarsitul mandatului de premier si fara nici-o licitatie. De unde putem deduce ca Tariceanu a facut trocul cu firma Sterling pe spaga. Abuzurile acestor doi banditi, care vor sa puna stapanire pe JUSTITIE, ca sa scape de inchisoare, care de zece luni ne tin numai cu promisiuni si nu au facut pentru tara nimic, nici-o investitie, care se straduie sa ocupe toate posturile de conducere din institutiile si intreprinderile de stat numai cu oameni ai PSD si ALDE, ar trebui sa determine PSD sa-i demita si sa-i inlocuiasca urgent cu romani cinstiti, competenti si patrioti. Trebuie sa facem sacrificii pentru tara, inainte de interesele de partid. Ca sa fie bine pentru intregul popor, ca tara sa prospere zi de zi spre binele tuturor.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  01 noiembrie 2017 21:47

  Ministrul Muncii nu înelege legislaia i nici rolul i semnificaia poziiei publice pe care o ocupă deoarece este permanent in stare de calduri si nu stie sa faca altceva.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design