7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. UPDATE. Scandal în Parlament la ședința solemnă: Mai mulți revoluționari au...

VIDEO. UPDATE. Scandal în Parlament la ședința solemnă: Mai mulți revoluționari au amenințat că se aruncă de la balcon

Mai mulți revoluționari au provocat rumoare și ulterior au strigat de la balcoanele sălii de plen a Parlamentului, în timpul ședinței solemne de comemorare a 25 de ani de la Revoluția din 1989. 

Doi dintre revoluționarii prezenți la ședința solemnă, Gheorghe Zainea și Dumitru Dincă, au criticat parlamentarii, în timpul discursului despre Revoluție al lui Petre Roman.Mai mulți revoluționari au amenințat chiar că se aruncă de la balcon.

Ei au strigat de la balconul plenului reunit: ”Vă bateți joc”, ”Să vă fie rușine!”, ”V-ați îmbogățit!” și ”Ați furat țara!”

 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/bd266d559b019efeb4a85507c1fc7b99/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Dumitru Dincă a fost invitat la ședința solemnă chiar de Petre Roman, a precizat fostul premier la B1 TV. ”Domnul Zainea a fost arestat și bătut la Jilava, iar cu Dumitru Dincă am fost pe baricade”, a spus Petre Roman.

Vicepreşedintele Camerei Marian Neacşu a solicitat aparatul tehnic să se facă ordine şi l-a invitat pe Petre Roman să-I liniştească, având în vedere că erau invitaţi ai săi.

Petre Roman a cerut scuze parlamentarilor pentru “ieşirile camarazilor săi” şi revoluţionarilor pentru că nu au putut să vorbească de la tribuna Parlamentului. “Opriţi-vă, vă rog! Am obligaţia să ofer scuzele mele pentru aceste ieşiri ale camarazilor mei: domnul Dincă şi domnul Zaina. Domnul Zaina a fost arestat, bătut la Jilava şi este în scaun cu rotile. Dar resentimentele nu-şi au locul aici. Acceptaţi scuzele mele. Nu am ezitat să spun ce lucruri rele ne înconjoară. Am pledat pentru reguli şi disciplină. Aici parlamentarii vorbesc, vă cer scuze că nu aţi putut vorbi”, a spus Roman.

Neacşu s-a consultat cu liderii grupurilor parlamentare şi a decis continuarea şedinţei solemne.

Grupul revoluționarilor cuprinde 14 persoane.

În urma incidentului, revoluționarii au fost scoși din balcon și la acest moment se află în holul de acces al lojelor din Camera Deputaților. Ei au fost nemulțumiți că au fost trimiși la balconul de la etajul doi, de unde susțin că nu se aude nimic și că nu li se permite să ia cuvântul.

Unul dintre revoluționari se află în scaun cu rotile și le-a reproșat angajaților Camerei că a fost trimis la etaj, deși nu se poate deplasa.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă