13.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialRegele Mihai îşi serbează public onomastica

Regele Mihai îşi serbează public onomastica

UPDATE. Peste 3.000 de persoane îl sărbătoresc vineri, la Palatul Elisabeta din Bucureşti, pe Regele Mihai I, atât cu ocazia zilei de naştere, cât şi cu ocazia onomasticii.
 
La ora 11, Majestatea Sa a ieşit în balconul Palatului Elisabeta, pentru a saluta participanţii veniţi să-i ureze ”La mulţi ani!”.
_ _ _ _ _
 
Regele Mihai I îşi sărbătoreşte public, vineri, ziua de nume şi ziua de naştere. Suveranul a ales să fie în mijlocul românilor cu ocazia onomasticii sale, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, astfel că Porţile Palatului Elisabeta se vor deschide pentru toţi cei care vor dori să îi ureze „La mulţi ani”. Cu ocazia evenimentului, în grădina palatului va avea loc şi un concert.
 
 
Regele Mihai a oferit, joi, un dejun festiv, la care au fost invitaţi politicieni şi ambasadori. A fost o ocazie pentru personalităţile politice să sărbătoarească alături de fostul suveran onomastica acestuia, cu o zi mai devreme.
 

Regele Mihai I s-a născut la 25 octombrie 1921, la Sinaia şi este fiul legitim al Regelui Carol al II-lea şi al Reginei Elena.

Cele mai citite

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă