13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialRazii dupa hotii de motorina. 74 de perchezitii in trei judete

Razii dupa hotii de motorina. 74 de perchezitii in trei judete

Un număr de 74 de percheziţii domiciliare au loc, joi dimineaţă, în judeţele Dâmboviţa, Argeş şi Teleorman, pentru identificarea şi cercetarea unei grupări infracţionale specializată în furtul de produse petroliere,potrivit mediafax.

 

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, procurorii au dispus efectuarea a 74 de percheziţii domiciliare pentru identificarea şi cercetarea membrilor unei grupări infracţionale care se ocupă cu furtul de produse petroliere.

„Acţiunile au drept scop şi probarea unor infracţiuni de corupţie, iar percheziţiile sunt efectuate de poliţişti din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Dâmboviţa, Argeş, Prahova şi Teleorman şi Direcţiei Generale Anticorupţie, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, Inspectoratului General al Aviaţiei, Direcţiei de Supravegheri Operative, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi Serviciului Român de Informaţii.Activităţile şi sunt coordonate de către conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române”, se arata într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

La acţiune participă şi un elicopter.

Surse judiciare au declarat că în acest caz sunt suspectaţi şi trei poliţişti, un pompier şi un jandarm din judeţul Dâmboviţa.

Despre 37 dintre persoanele vizate de percheziţii există informaţii şi probe că ar fi implicate direct în furtul de produse petroliere din conducte, pe care ulterior le vindeau deţinătorilor de utilaje agricole.

Persoanele vizate de anchetatori urmează să fie duse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru audieri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă