PSD, nemulţumit de modul în care Ministerul Sănătăţii gestionează cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic

de Carla Popa , 28 februarie 2016 - stire actualizata la ora 17:56, 28 februarie 2016
PSD, nemulţumit de modul în care Ministerul Sănătăţii gestionează cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), Valeriu Zgonea, a declarat, duminică, la Alba Iulia, într-o conferinţă de presă, că PSD este nemulţumit de modul în care Ministerul Sănătăţii gestionează cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic, transmite Agerpres

"Noi suntem nemulţumiţi de cum se gestionează cazul. Am văzut în ultima perioadă foarte mulţi actori publici care vin la televizor şi consumă foarte multă energie justificându-se, cerându-şi scuze. Dar niciun vinovat, nicio măsură. Noi vrem soluţii", a spus liderul social-democrat. 

Zgonea a adăugat că vrea să ştie cine este vinovat pentru ce s-a întâmplat şi măsurile care vor fi aplicate. Întrebat dacă Patriciu Achimaş-Cadariu ar trebui să demisioneze din funcţia de ministru al Sănătăţii, social-democratul a spus că este treaba acestuia şi că el, personal, nu a apreciat modul în care a fost gestionat acest caz. 

"Este treaba domniei sale. Eu, personal, nu am apreciat, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ca membru al PSD, modul în care a gestionat', a declarat Valeriu Zgonea. 
Acesta a adăugat că astfel de evenimente se pot întâmpla, dar că este important modul în care sunt gestionate şi se caută soluţii. 

"Dacă trebuie să tai în carne vie şi ai probleme cu colegii tăi, o faci. Mie mi s-a părut deplasată şi atitudinea directorului de la spital: domnia sa a zis 'eu nu am nicio vină, nu este niciun vinovat, asta e viaţa'. Noi, în 2012, am schimbat o guvernare care ne spunea că şcoala scoate proşti şi, dacă nu ne convine, să plecăm din ţară. Românii s-au revoltat pe această atitudine. Nu se poate ca, în 2016, un tehnocrat al unui guvern al României să aibă aceeaşi atitudine şi un director de spital să aibă această atitudine. Eşti un manager, trebuie să găseşti soluţii. (...). Răspunderea ta ca manager este să găseşti soluţii ca omul acela, când iese din spital, să iasă vindecat, altfel te apuci de altceva', a opinat preşedintele executiv al PSD. 

Comentarii

 • PSD a fost multumit

  28 februarie 2016 18:44

  pt modul cum a gestionat guv.Ponta cazul "Colectiv"...

  raspunde comentariului
 • bai zgoneo,

  28 februarie 2016 18:43

  stii macar sa citesti, hemolitic-uremic?....Intai termina sapte clase nu te visa al treilea om in Stat, vai de mama lui de Stat....

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design