30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO. Ultima petrecere la Cotroceni. Președintele Traian Băsescu împlinește 63 de ani

FOTO. Ultima petrecere la Cotroceni. Președintele Traian Băsescu împlinește 63 de ani

Traian Băsescu împlinește marți 63 de ani, fiind ultima zi de naștere pe care președintele o petrece la Palatul Cotroceni. Administrația prezidențială nu a anunțat un program special pentru această zi. 

Preşedintele Traian Băsescu a postat, marţi, o fotografie pe pagina de Facebook, în care apare alături de soţia sa şi de nepoţica Sofia Anais, lângă un tort care reprezintă nava Biruinţa, decorat cu personajele animate Popeye Marinarul şi Olive.

Pe tortul care apare în fotografia postată pe pagina de Facebook a preşedintelui Traian Băsescu este scris şi mesajul ”La mulţi ani, bunicule!”.

Tortul este în forma navei Biruinţa, pe care preşedintele Băsescu a condus-o în perioada când a fost comandant. Pe navă se află Popeye Marinarul, cu o conservă de spanac în mână, iar în apă celălalt personaj din celebrul film de animaţie, Olive, care întruchipează o sirenă.

De-a lungul timpului, preşedintele şi-a sărbătorit ziua de naştere nu numai în familie, ci şi alături de partenerii politici de la vremea respectivă.

În 2013, şeful statului a sărbătorit împlinirea a 62 de ani la vila de protocol, fiind prima aniversare în calitate de bunic, alături de familie şi de nepoţica sa, Sofia Anais, atunci în vârstă de câteva luni.

Preşedintele a postat, atunci, pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru" fotografii în care se află la vila de protocol, alături de familie şi ţinând-o în braţe pe nepoţica sa, cu ginerele său, Bogdan Ionescu şi cu fiica sa cea mică, Elena.

Aceasta a fost prima sărbătorire în familie după ce, anii trecuţi, Traian Băsescu s-a întâlnit de ziua sa şi cu apropiaţi din mediul politic sau a avut chiar şi program public.

În 2012, ziua de naştere l-a găsit pe preşedintele Traian Băsescu în staţiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, la Castelul Foişor, la petrecere participând fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu şi fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.

În 2011, când a împlinit 60 de ani, parlamentarii coaliţiei la vremea respectivă au fost invitaţi, la Vila Lac, pentru a marca ziua de naştere a preşedintelui Traian Băsescu.

În 2009, preşedintele Traian Băsescu se afla în plină campanie pentru prezidenţiale, atunci membrii staff-ului său pregătindu-i o petrecere la sediul de campanie, cu un tort având mesajul "La multi ani!' şi "58%".

În 2008, Băsescu nu a avut un program public de ziua sa de naştere.

În 2007, 4 noiembrie a fost într-o duminică, iar Traian Băsescu a făcut, la Palatul Cotroceni, o analiză a situaţiei cetăţenilor români din Italia.

În 2006, preşedintele s-a aflat pe Valea Prahovei împreună cu familia şi a fost vizitat şi de lideri ai PD.

În 2005, preşedintele Băsescu şi-a petrecut ziua de naştere la vila de protocol din staţiunea Neptun.

Şeful statului s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraş Murfatlar, din judeţul Constanţa.

Cele mai citite

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...
Ultima oră
Pe aceeași temă