13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialPolitia ii cauta pe suporterii violenti de la Timisoara

Politia ii cauta pe suporterii violenti de la Timisoara

Politia a identificat pana ieri doar 12 suporteri ai echipei FC Timisoara, care s-au manifestat violent in timpul protestului spontan de joi seara, iar actiunea de identificare a persoanelor recalcitrante continua.

Subprefectul de Timisoara Laviniu Bedrosian a mijlocit, ieri, o intalnire intre reprezentantii Politiei, Jandarmeriei, Politiei Comunitare, Directiei de Sport si liderii galeriei Comando Viola, in incercarea de elucidare a celor intamplate cu o seara inainte, cand cateva sute de microbisti au blocat soseaua de acces in oras, dinspre Lugoj si au avut loc altercatii intre fortele de ordine si suporteri.

Doi jandarmi au fost raniti in incaierare, intre care si seful jandarmeriei timisorene, iar mai multi protestatari au lesinat din cauza gazelor lacrimogene folosite pentru dispersarea manifestantilor si deblocarea soselei. In tot acest amalgam, victima a cazut si un jurnalist de la Radio Timisoara. "Un scutier m-a trantit la pamant si apoi am fost lovit cu bastoanele peste maini si pe spate. Ulterior, m-au bagat intr-o duba a Jandarmeriei si mi-au dat drumul in fata Prefecturii Timis. In tot acest timp, aveam la gat atarnata legitimatia de serviciu de la Radio Timisoara", a spus jurnalistul Razvan Anitescu. Raspunsul oficial al Jandarmeriei: "A fost o greseala".

Lucian Ursuletu
Lucian Ursuletu
Lucian Ursuletu, corespondent
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă