33.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialO turistă a ajuns la spital după ce a căzut într-o râpă...

O turistă a ajuns la spital după ce a căzut într-o râpă din Bucegi

O turistă din Constanţa s-a accidentat, miercuri, pe un traseu din Masivul Bucegi, după ce a căzut şapte metri într-o râpă, informează Mediafax.

Femeia, în vârstă de 63 de ani, a fost scoasă de jandarmii montani şi dusă cu o ambulanţă la spital, în condiţiile în care a suferit o fractură de claviculă şi traumatisme.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, turista a plecat pe munte către Scropoasa, iar în zona Cheile Zănoagei a alunecat pe o potecă îngustă şi a căzut şapte metri într-un pârâu dintr-o râpă.

Miercuri după-amiază, femeia a fost scoasă legată pe o targă de către jandarmii montani, în condiţiile în care a suferit o fractură de claviculă şi are mai multe lovituri la cap, la mâini şi la picioare.

Ea a fost dusă până la postul de jandarmi motani de la Zănoaga, de unde a fost preluată de către un echipaj medical de la Ambulanţă şi transportată la Spitalul Orăşenesc Sinaia.

Ulterior, turista a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Cele mai citite

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...

Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului Național

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj de Ziua Drapelului Naţional, context în care a subliniat apartenenţa României la NATO, UE şi ONU şi...

Comisia Europeană spune că România tot nu e pregătită să treacă la euro

România nu îndeplineşte condiţiile pentru adoptarea monedei euro, este concluzia Comisiei Europene (CE), în urma evaluării privind compatibilitatea juridică şi îndeplinirea criteriilor de convergenţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă