21.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialO pensiune din Drobeta Turnu Severin a fost cuprinsă de flăcări

O pensiune din Drobeta Turnu Severin a fost cuprinsă de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit, luni dimineaţa, la o pensiune din din Drobeta Turnu Severin, pompierii intervenind cu patru autospeciale, transmite NewsIn.

La locul incendiului acţionează 31 de pompieri cu patru autospeciale cu spumă, o autoscară, formaţiunea SMURD. De asemenea, la solicitarea ISU „Drobeta”, în ajutorul acestora au mai venit două autospeciale de la Termocentrala Halânga, una de la Şantierul Naval Turnu Severin, una de la Fabrica de Anvelope Eurotire şi trei cisterne cu apă de la Secom – furnizorul de servicii apă-cabal din Turnu Severin.

Totodată, la faţa locului au fost mobilizaţi mai mulţi poliţişti locali şi jandarmi pentru a restricţiona traficul, mai ales că pensiunea se află vizavi de Tribunalul Judeţean Mehedinţi.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la ora 7,38. Focul se manifesta atunci la un cos de fum, dar în scurt timp s-a extins la tot acoperişul din cauza materialelor inflamabile din interiorul camerelor aflate la mansarda clădirii. Turiştii cazaţi în pensiune au fost evacuaţi, neînregistrându-se victime în rândul acestora.

Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii incediului, dar cel mai probabil se ia în calcul un scurtcircuit produs la bucătăria aflată la parterul imobilului.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: Nu e nevoie de legislație suplimentară, ca domnul președinte Iohannis să candideze

Declarația a fost făcută în timpul unei vizite la Cluj Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că...

O rădăcină indiană cu proprietăți de „ibuprofen natural”

Condimentul cu efecte antiinflamatorii și antioxidante este considerat un superaliment de către nutriționiști Rădăcină exotică, originară din India, turmericul a devenit renumit pentru efectele sale...

Cum integrăm mobilierul din lemn masiv pentru a crea interioare unice

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă