9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialO elevă a fost agresată de un coleg, în liceu. Incidentul a...

O elevă a fost agresată de un coleg, în liceu. Incidentul a fost aplanat de jandarmi

O elevă de 15 ani de la un liceu din Târgovişte a fost lovită joi de un coleg mai mare pe holurile instituţiei de învăţământ, informează Agerpres.

Conflictul a fost aplanat în urma intervenţiei unui echipaj de jandarmi care se afla în zonă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa. 

În urma verificărilor a reieşit faptul că eleva în vârstă de 15 ani, în timp ce se deplasa pe coridorul liceului, a fost lovită de un alt elev, în vârstă de 17 ani, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. 

''Astăzi (joi – n.r.), 3 martie, jandarmii care se aflau în patrulare în zona unui liceu din municipiul Târgovişte au fost sesizaţi de către o persoană despre faptul că o elevă este agresată de un tânăr pe coridorul unităţii de învăţământ. Având în vedere aspectele semnalate, jandarmii s-au deplasat în zona indicată şi au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului dintre cei doi elevi'', se arată în comunicat. 

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapta de loviri sau alte violenţe.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă